2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 23 پست
به مادر بیفکرت گفتی که چقدر استرسی شدی سر اینا؟ ول کن بابا در اینجور مواقع اصلا باباتو صدا نزن بگو ب ...

نه حالا توهین نکنید ولی واقعا من تو سن کم رفتم دکتر استرس و اضطراب دارم افسردگی هم علائمش رو دارم است هم دادم افسردگی دارم واقعا نمی‌دونید توی این خانواده چه ها که به من نمیگذره

مرد ها درخواست دوستی ندید.ندید.ندید.ندید

نه آخه خیلی ساله با این موضوع کنار اومدیم من همیشه هم خیلی بد دهن و بی‌اعصابه برای مثال دارم یه فیلم ...

وای یادپدرخدابیامرزم افتادم 

خدابیامرزبددهن بودوقتی فیلم میدیدیم بازیگرای زنوفحش رکیک میداد

هرروزمادرموفحش میداد.بیچاره مادرم هم هیچی نمیگفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس توکل به خدا حرز امام جواد از جای معتبر برای خودت و خانواده تهیه کنین همراهتون باشه باعث آرامش آ ...

مرسی ازت نمیدونی چقدر حالم رو بهتر می‌کنه همین حرف زدنا 

به مادر بیفکرت گفتی که چقدر استرسی شدی سر اینا؟ ول کن بابا در اینجور مواقع اصلا باباتو صدا نزن بگو ب ...

بگم چه فایده داره می‌خنده بهم 

بگم چه فایده داره می‌خنده بهم

حتی یه بار بابام اومد خونه صابش خورد بود وسیله‌هاشو اینور اونور پرت می‌کرد مامانم بهش گفت بچه میترسه منظورش من بودم اون بی شعور هم برگشت گفت بچه بی خود میکنه