2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهرم چی برام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 51 پست
شما با شناختی که از همسرتون دارید,متوجه نشدید با قصد و منظور پیامو فرستادن یا نهاون وقت نی نی سایتی ...

آخه نمی‌دونم کلا بعضی وقتا شوخی می‌کنه ولی حس میکنم خواسته به در بگه دیوار بشنوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمی‌دونم کلا بعضی وقتا شوخی می‌کنه ولی حس میکنم خواسته به در بگه دیوار بشنوه

بخند ولی نکته هاشم یادداشت کن زن شاید پول نداره خوب 😂

کاربر ۱۴۰۰ ام helya_banoo که اسم کاربریمو دوست نداشتم و یه تعیلق ریز هم شدم 🥲

برای شوخی فرستاده 😂😂

واقعا ما زنا پیچیده ایم 

ولی اگ ی راز و راجب ما بفهمن دیگ پیچیده نیستیم 

ما زنا محبتشونو میخوایم، توجه شونو 

و وقتی بهم این محبت و توجه و ندن، دلخور میشیم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

صد نفر گفتن طنزه.ولی حرف خودتو میزنی که یه بحثی راه بندازی انگار.بعدا گلگی نکنی شوخی نمیکنی ساکتی یا چیزی.چقدر کش میدی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شوخی کرده باهات عزیزم سخت نگیر آخرشم گفته دوست داشتنی هستی 😁💚

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

صد نفر گفتن طنزه.ولی حرف خودتو میزنی که یه بحثی راه بندازی انگار.بعدا گلگی نکنی شوخی نمیکنی ساکتی یا ...

راست میگی فک کنم بخاطر اینه هورمونام بهم ریخته رو همه چی حساس شدم 

اسی فقط طلاق این ننش پرش کرده برات اینو بفرسته 🌚

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیخیال تو رو خدا، ففط شوخی کرده بینوا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
راست میگی فک کنم بخاطر اینه هورمونام بهم ریخته رو همه چی حساس شدم

حله.انقد همه چیو به خودتون نگیرید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه،خوش بین باشید

میتونید با شکلک خنده جواب بدید که :" نخیر تکذیب میکنم،پیام بعدی

دلبرانه باشه لطفا "

😄😄

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱