2777
2789

سلام روز بخیر من سه روز پیش رفتم دو تا از دندونامو عصب کشی کردم دکتر گفت دو هفته قرص آزیترومایسین و مترونیتازول مصرف کن بعد بیا. تا پرش کنم حالا امروز صبح بیدار شدن دیدم آبله مرغان گرفتم آیا این دارو ها واسه آبله مرغون بد نیسیت؟

البته از قبل ترشم یه سرماخوردگی و التهاب لوزه داشتم که واسه اونم مسکن و قرص سرواخوردگی و میخورم 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه اسی منم ی سوال بپرسم ...من دیشب امپولامو زودتر زدم و قرار بود ای یو ای کنم سونو چهارتا فولی داشتم دوتا ۱۸و ی دونه ۲۰و۲۱...دکتر بنا ب دلایلی انجام نداد و من بشدت ناراحت شدم امشب قراره انجام بده....سوالم اینه فولیکولا ازبین نرفته؟؟؟?

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
داروهات واسه عفونت باکتریایی هست، آبله مرغان ویروسیه مشکلی پیش نمیاد

مطمعنی آخه میترس مشکلی واسه کبدم پیش نیاد

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

نه بد نیست الان دیگه اونارو نخور برو دکتر قرص اسیکلوویر بده زیاد دونه نزنی

نمیشه نخورمشون عفونت دندونم باید خشک بشه حتما میرم دکتر امروز

از بین نمی رن آزاد می شن و تا چند ساعت تو لوله ی رحم آماده ی بارور شدن هستن

ممنون عزیزم امشب ساعتای هشت اینا ای یو ای دارم یساله دارم میرم ای یو ای این ماه برخلاف ماههای دیگ فولیام خوب بود بیشتر بخاطر همین ناراحت شدم...همش نگرانم دیر بشه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

نه مشکلی نداره با اینکه ابله مرغان ویروسیه ولی اکثر دکترا یه انتی بیوتیک هم کنارش میدن برا جلوگیری از سایر عفونت ها ، چون امسال خیلی سویه جدیدش شدیده و تو شهر ما چند تا بچه در اثر ابله مرغان متاسفانه فوت شدن ، حتما حتما برو آسیکلوویر هم دکتر بده بهت تا عوارضش کمتر بشه 

اسی جانم ان شاالله بهتر بشی نگران نباش ببخش سوال پرسیدم تو تاپیکت

اشکال نداره گلم ممنون