2777
2789

تا حالا فقط تاپیکاتون رو میخوندم ولیی الان دلم خیلی گرفته تولد دخترم از دماغم در اومد

پدر من کارگره ولی خانواده شوهرم وضعشون خیلی خوبه دیشب تولد دخترم بود و پدرشوهرم طلا داد پدر منم ۲ میلیون پول کادو داد بعد رفتن خانوادم خواهرشوهرام شروع کردن به مسخره کردن و یکیش گفت خودتو به برادرم انداختی و کلی چیزای دیگه منم اصلا نمیدونستم چی باید جوابشون رو بدم پدر من با شرافت و نون حلال ما رو بزرگ کرده ولی کل زندگی اونا با مال حرام درست شده. میشه خواهرانه راهنمایی کنید چیکار کنم اونا سه تا هستن و من یکی گاهی به سرم میزنه طلاق بگیرم شما جای من بودید چی جوابشون رو میدادید من اصلا سر زبون ندارم یا از این به بعد چجوری باهاشون رفتار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا هدفشون اینه که زندگی شما رو خراب کنند شما چرا راحت میگی طلاق ...اونا از خداشونه طلاق بگیری ...هیچی نگو ...یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه ...زمین گرده ...فقط فرصت بده تا بگرده

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بعدم دیگه تولد نگیر ...سال دیگه خودت باش و شوهرت و دخترت ...فقط هوای شوهرتون رو داشته باشید که بیاد سمتت به اون غر نزن ...خودش به مرور خانواده شو میشناسه

بعدم دیگه تولد نگیر ...سال دیگه خودت باش و شوهرت و دخترت ...فقط هوای شوهرتون رو داشته باشید که بیاد ...

آخه طبقه بالای خونه پدرشوهرم اینا زندگی میکنیم البته خواهرشوهرام ازدواج کردن چجوری سه تایی تولد بگیریم

من که بودم می گفتم تنها خوشحالیم اینه که سرم بالاست چون با نون حلال بزرگ شدم دو تومنی که بابام داده ...

پدرشوهرم اونجا بود نتونستم چیزی بگم وگرنه میگفتم پدر شما با مال حرام به اینجا رسیده

پدرشوهرم اونجا بود نتونستم چیزی بگم وگرنه میگفتم پدر شما با مال حرام به اینجا رسیده

اصلا همچین حرفی نزن ...اونا شعورندارن ... سکوت کن فقط ...

بزار سالها بعد وقتی خیلی ریشه کردی تو اون خونه جوابشونو یده

آخه طبقه بالای خونه پدرشوهرم اینا زندگی میکنیم البته خواهرشوهرام ازدواج کردن چجوری سه تایی تولد بگیر ...

۳تایی برید خانه بازی یا کافه یا جایی که بچه بازی کنه خوشحال باشه و بهش خوش بگذره. 

۳تایی برید خانه بازی یا کافه یا جایی که بچه بازی کنه خوشحال باشه و بهش خوش بگذره.

شوهرم اصلا حوصله بیرون رو نداره تو خونه باهامون خوبه ولی حوصله این چیزا رو نداره حتی عروسی هم مجبور نباشه نمیره

بگو من ب خانواده م افتخار میکنم و خوشحالم که با نون حلال بزرگم کردن...مهمه زبون داشته باشی ولی ی جاه ...

آخه خیلی عصبیه بهش بگم خواهراش چیا میگن میونشون بهم میخوره و آخرسر فامیل منو مقصر میدونن دوساله عروسی کردیم

آخه خیلی عصبیه بهش بگم خواهراش چیا میگن میونشون بهم میخوره و آخرسر فامیل منو مقصر میدونن دوساله عروس ...

یعنی میخوای تا آخر عمر تحقیر بشنوی؟

چن سال دیگ جلو بچه هاتم همین حرفارو میزنن بهت