2777
2789

به نظر من این حرف رو یکی که خیلی نفرین می‌شده از خودش در کرده تا دیگه نفرین نشه😂والا پیامبر تا دیگه از پس قومی برنمیومد نفرینش میکرد،،خود ما ایرانی ها کم تو راهپیمایی ها این آمریکا فلک زده رو نفرین نمیکنیم😂،سر آخرم آتیش گرفت،والا به قول یارو گفتنی واسه خودشون عیده واسه ما عیبه من که اصلا اعتقاد ندارم نفرین به خودت برمیگرده

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میسپارم بخدا هیچی نمیشه گرچه نفریت هم خدا اثر میده اما بخشش لازم نیست

صبر کن عزیزم خدا صبرش زیاده 

به دلایلی یکی از فامیلای درجه یک مادرم همیشه به مادرم میگفت یک روز سر پسر ۴سالت رو با چاقو میبرم

مامانم واگذار کرد به خدا تو تصادف سر همون آدم از گردن با شیشه ماشین زده شد جوری که از خرخره آویزون بود شما هم بشین ماجرارو تماشا کن فقط

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
واقعا اینجور وقتا دوست داریم زود یه اتفاقی براش بیافته تا دلمون اروم بگیره ولی در اصل هیچ اتفاقی نمی ...

زود و دیر فرقی نداره مهم وینه دست از سرمون برداره 

دعایی چیزی ندارین برای کم شدن شر مادرشوهر؟

چه فرقی میکنه مجازات رو دست خدا سپاردن یا لعنت رو؟

چون شما نمیتونی تو حکم صادر کردن عدالت را برقرار کنی .و نفرینی که میکنی به اندازه ی اون بلایی که سرت آوردن شاید نباشه و زیاده روی کنی و وقتی اندازه بیش از حد باشه به قول معروف اضافاتش به خودت برمیگرده ، پس بسپار به خدا که عدلانه تقاص بگیره 

و خدا بهترین انتقام گیرنده ست 

زود و دیر فرقی نداره مهم وینه دست از سرمون برداره دعایی چیزی ندارین برای کم شدن شر مادرشوهر؟

مادر شوهر یه چیز جدا نشدنی از زندگیته با سیاست و چرب زبونی برو جلو بی‌احترامی نکن که خودت ضرر میکنی ..یه نفر از اطرافیانمون یه مادر شوهر دخالت گر داشت اینم یه عمری باهاش قطع رابطه کرد و بهش احترام نذاشت بعد فوت مادر شوهر شوهر چنان کینه کرده که حدنداره حالا سر پیری یکسره دعوا دارن

کی گفته نفرین کنی برمیگرده به خودت؟؟؟؟ 

نفرین به ظالم جایز است 

نفرین بیجا برمیگرده به خودت.

حساب کن اون طرف ظالم است یا نه 

اگه هست بعد از هر نماز نفرینش کن 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من یکیو سپردم ماشین صفرم خریدن

انتظار داری طرف در جا از وسط دو نیم بشه مطمئن باش هیچکی خوب مطلق و بد مطلق نیست اون آدمم خوبیهایی داره حالا گرچه به شما ظلم کرده که جوابش میبینه یا در این دنیا یا در اون دنیا،،، اگه اینطور باشه با هر دعا باید روبه راه بشیم و با هر نفرین چپه بشیم