2777
2789
چون اگه به ناحق باشه به خود آدم بر میگرده شما قضاوت کردن مارو با پیامبر یکی میدونی

عزیزم واسه اکثرا به حق هست اتفاقا!کی حوصله داره از صبح تا شب همش به خودش انرژی منفی بده زندگیشو بزاره و همش نفرین کنه خو دلش شکسته از اعماق وجود سوخته که مجبور به این کار شده دیگه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکیو سپردم ماشین صفرم خریدن

منم واگذارش کردم ب خدا

۷_۸سال تو خوشی بود الانم چندسال ظاهرسازی میکرد.حالام دوسالیه حال اون زمان منو داره.

قتی فهمیدم خبرشو ایمان آوردم این دنیا صاحبی داره

زندگی زیباست ای زیباپسند

به مادرشوهری که خودشون سر ی موضوعی با پسرش باهم دعواشون شد و باهم قهر کردن و من هیچ دخالتی نداشتم و به پسرش میگفتم باهاش آشتی کن و نکرد بعد اون الان به من فحش پدر مادر میده و تهمت و دروغ بهم میبنده چیکار باید کرد نباید نفرین کرد آرامش از زندگیم برده

خونمون تو ی ساختمونه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم واسه اکثرا به حق هست اتفاقا!کی حوصله داره از صبح تا شب همش به خودش انرژی منفی بده زندگیشو بزار ...

منم گاهی از اعماق وجودم سوخته اما هیچوقت هیچوقت نفرین نمیکنم میگم شاید شدت نفرین من بیشتر از کار اون باشه و ناعادلانه باشه ،،،و خدا از همه چی خبر داره و بهترین منتقم هست بخاطر همین میگم خدایا تو دیدی و شنیدی واگذارش کردم به تو اگه به گردنش هست حقمو ازش بگیر اگه نه که هیچ 

واگذار کن به خدا همین کافیه

من یه جاری دارم که بعد ازدواجش ۶ سال خونه پدر شوهرم نشست بعدش که ما ازدواج کردیم پدرشوهرم بهشون گفت دیگه شما بلند شید اینا اول زندگیشونه بیان بشینن

در نمیومد از اون خونه

به زووووور بلند شد

بعدش جلوی پدر شوهر و مادر شوهرم منو شوهرمو نفرین میکرد

میگفت انشالله پسرت بمیره 

به من کلی بد و بیراه میگفت پشت سرم

من چون حامله بودم اصصصصصلا اهمیت ندادم به حرفاش

خدا شاهده چند سال بعدش یه تصادف خیییییییییلی بد کردن که پسر ۶ ساله خودش فوت شد

من خیلی گریه کردم واسه بچه اش واسه اینکه چوب خریت و نفهمی مامانشو اون بچه خورد

هنوزم که هنوزه یه روزایی یاد اون بچه میفتم و واقعا از ته قلبم براش ناراحت میشم

با اینکه من اون بچه رو تو این ۶ سال انگشت شمار دیده بودم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
من یه جاری دارم که بعد ازدواجش ۶ سال خونه پدر شوهرم نشست بعدش که ما ازدواج کردیم پدرشوهرم بهشون گفت ...

متاسفانه یا خوشبختانه دنیا بی حساب کتاب نیس همچین مثالی رو تو صفحه یک یا دو زدم واین موضوع هم خیلی مهمه دوست داشتی بخون

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
متاسفانه یا خوشبختانه دنیا بی حساب کتاب نیس همچین مثالی رو تو صفحه یک یا دو زدم واین موضوع هم خیلی م ...

با کمال میل عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨