2777
2789

یکی از دوستام پارسال با همین تیم مشاوره گرفت طرح وی ای پی گرفت پنج و خورده ایی برا سه ما تازه کلی چسی اومده بودن تخفیفه فلان بدون هیچ نتیجه ایی تمام رتبه برترهایی که میزنه تو سایت ال و بل مصاحبه  باهاش داریم دروغه اولا تو سایت میزنی اسمی ازشون نمیاد یکیش که خودم دیدم اسم و فامیل طرف برداشته جابه جا کرده به جا رتبه ۱۱۴ سال ۱۴۰۲ آخه چقدر اینها بیشعورن بچه ها قبل ثبت نام توروخدا یه تحقیق کنید ببنید اصلا این رتبه برترها که این مدام تو کانالش تبلیغ میکنه وجود خارجی دارن اون اسامی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت هیلرتیم بزنید رتبه ۱۱۴  سال ۱۴۰۲سارا صدیقی به ادعای این خانم بیگدلی 

دروغ به این وقیحی یه سرچ ساده بزنید رتبه ۱۱۴ منطقه یک سال ۱۴۰۲ آریا پور کاظمی هست خجالت واقعا حدی داره با رویاهای خیلی ها دارن بازی میکنن دوست من افسرده شده پولشو خوردن با وعده های دروغ یه مشاور بیخودی که فقط دانشجوی دندون بود و هیچ تجربه ایی نداشت براش گذاشتن آخر هیچی به هیچی 

برا سه ماه پنج و خورده ایی ازش گرفتن به اسم آزمون ازت میگیریم فلانه حرفای به اصطلاح کلیشه ایی این خانم بیگدلی یه خانم وقیح حقه باز و دروغ گو هست که فقط با کلمات بازی میکنه و پشت سر هم دروغ میگه لطفا به این شیاد ها اعتماد نکنید اینها جونشون به پول چهارتا دانش آموز بنده با شیادی کلاه برداری میکنن 

فقط تنها حسنی که داره چهار تا دانشجوی زپرتی دندون دارو روانشناسی حقوق پزشکی  اونم برای اعتبار این مجموعه گذاشتن فقط اونهارو اسمشون بزنی تو قلم چی مصاحبه داشتن و قبولی اش واقعیه خب چه فایده گلی به سر خودشون زدن به سر این دانش آموزان بدبختی که با هزار تا آرزو و امید میرن و بعضی ها با پول قرضی به این امید که معجزه بشه  توی فلان سالی که کنکور دادن وگرنه هیچ دست آورد و امتیازی نداشتن گول این حرفا رو نخورید مشاور بگیرم چن ماه مونده والا هیچی نمیشین خودتون بخونید بهتره تا پولتون به دهن شغال بدین بره اینها علنا دزدن