2777
2789
عنوان

جواب اینارو چی بدم

198 بازدید | 18 پست

بچه ی من زود بدنیا اومده و از هر لحاظی دیر تره کارهاش مثل چارپا و راه رفتن و دندون در اوردن و....بعد تو مهمونی و دورهمی اینا هی فامیل میگن چرا راه نمیره چرا دندون نداره هرچی من میگم که متخصص و خود دکترش گفته طبیعیه بچه ضعیفه اصلا نمیفهمن و باز تو دیدار بعدی میگن بچه فلانی ششمین دندونشو دراورد بچه تو درنیاورده

دختر داییم بچش ۵ ماه کوچیکتر بچه منه وخیلی خیلی ماشالله چاقه ولی بچه من تازه رسیده به ۸ کیلو بعد هی با شوهرش دم گوش هم یه چی میگفتن و میخندیدن خیلی ضایع معلوم بود در مورد بچمه

جواب دندون شکن بهم یاد بدید کسایی که بلدن من اصلا تو این زمینه بلد نیستم چی بگم و لی میخام درمورد بچم سکوت نکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان بچم متوجه نمیشه بعد که بزرگتر میشه باز سر هر مسئله ای لبخند بزنم بچم نمیگا مامانم اوسکلی چیز ...

ای خدا😂

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
فکر نکن حالا چون بچت زود دنیا اومده اینارو میگن بچه من بموقع دنیا اومده بود بازم مقایسه میکردن کلا م ...

خیلی مسخره اس مقایسه کردن حالا نه تنها بچها تو هر مسئله ای 

بعد بدترش اینه که اینا میخان با این طرز فکر بچه تربیت کنن

اسی بچت  چند هفته بدنیا اومد با چه وزنی؟

بچه منم نارس بدنیا اومد 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

عزیز دلم اصلا نیازی نیس توضیح بدین برای کسی جوری رفتار کنید که بفهمن نظرشون مهم نیس ...ولی بچه های که سر موقع هم بدنیا میان دندون درآوردن و راه رفتن و ایناشون قرار نیس همه باهم و زود باشه عزیزم .من خودم نه ماهه بدنیا اومدم ولی ۱۵ ماهگی راه رفتم ...دخترم هم هشت ماهه بدنیا آمد اونم ۱۵ ماهگی راه رفت ولی خیلی زود حرف زد ...ربطی به نارس بودن نداره ژنتیک هست 

اسی بچت چند هفته بدنیا اومد با چه وزنی؟بچه منم نارس بدنیا اومد

۳۴ تموم شد وارد ۳۵ هفته شد وزنش یک کیلو و ۹۰۰

شما چند هفته بودی و چند کیلو الان بچت چند وقتشه؟کارهاش مثل هم سناشه یا مثل بچه ی من عقب تره

۳۴ تموم شد وارد ۳۵ هفته شد وزنش یک کیلو و ۹۰۰شما چند هفته بودی و چند کیلو الان بچت چند وقتشه؟کارهاش ...

من بچم تازه الان دو ماهشه شده ۴ کیلو

منم ۳۴ هفته و ۶ روز زایمان کردم ۲کیلو و۳۰۰ گرم بود بدنیا اومد چند روز هم اکسیژن گرفت

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت