2777
2789
عنوان

شاید برای شمام پیش آماده باشد

69 بازدید | 14 پست

دارم از درون  آب میشم از نشخاره فکری از بیچارگی و عذاب  ولی نمیدونم چرا کلمات و لحنو اینا نمیتونه حسه درونیمو نشون بده😐۹٠درصدشو سانسور میکنه

توی ذهن خودم آشوبه ولی وقتی بیان میکنم و مینویسم خیلی ناچیز بنظر میاد😐حتی نمیتونم بیان کنم

ازینکه عذابایی ک کشیدمو و دارم میکشم رو کلمات نمیتونن بیان کنن واقعا ناراحتم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خدا یه زبون نفهمو انداخته دنبالم که همه جارو قفل کرده که مبادا بریم بیرون خوشبگذره بمون. من ۳سا ...

چه قدر میتونی برای مشاوره هزینه کنی عزیزم بگو من برات آنلاین جور کنم؟ 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

چه قدر میتونی برای مشاوره هزینه کنی عزیزم بگو من برات آنلاین جور کنم؟

ممنونم 

میدونی مشکل من اینه که مشاورم کاری برام نمیتونه بکنه 

پارسال صحبت کردم با ینفر ک مشاور بود همش میگفت افکارتو روی کاغذ بنویس وووو. مشکل من بزرگتر ازین حرفاس وسطه مشکلاتم وقتی باید به مشاور مراجعه کنم ک از منبع مشکلم در بیام

ممنونم میدونی مشکل من اینه که مشاورم کاری برام نمیتونه بکنه پارسال صحبت کردم با ینفر ک مشاور بود همش ...

چرا فکر میکنی مشکلت حل شدنی نیست 

هییییچ مشکلی نیست که قابل حل نباشه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

چرا فکر میکنی مشکلت حل شدنی نیست هییییچ مشکلی نیست که قابل حل نباشه

فلن ک مشکلم اون حیوونه (پدرم) ک هرچی لیاقتشه بارمون میکنه تایپکه قبلیمو خونده باشی میدونی چیکار کرده باهامون

اون منبعه مشکلاته منه هروقت فحش میده توهین میکنه اصن وقتی خونست وقتی حرف میزنه وقتی وجود داره من نشخاره فکریم بیقراریم سردردم همش شروع میشه.