2777
2789
عنوان

انتخاب امام حسین بودم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39235 بازدید | 653 پست
منوخواهرم وهمسفرامون که۳تاخانم دیگه بودن کنارهم بودیم همسرمم بودیه آقااومدبی دلیل گفت ازکجااومدیدگفت ...

خواهشا با اون سنگ نمی خونی بعد از نماز برای شفای محمدصادق و خواهرش دعا کن. خیر دنیا و آخرت ببینی الهی

من اگه به جای تو بودم با اون سنگ نماز شب می خوندم. دور از جونت بعد از فوتم میگفتم بذارن داخل قبرم

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست بقیه اشوبگم؟؟؟

خواهشا با اون سنگ نماز می خونی، بعد از نماز برای شفای محمدصادق و خواهرش دعا کن. خیر دنیا و آخرت ببینی الهی

من اگه به جای تو بودم با اون سنگ نماز شب می خوندم. دور از جونت بعد از فوتم میگفتم بذارن داخل قبرم

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

هنوزم توشوکم😭😭اونهمه آدم چرامن چرابایدبیادبگه اینو مهر کن نمازبخون ازکجافهمیداونکه کنارم بودخواهرم ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺بخدا ی حالی شدم داستانتو خوندم 

خاهش عاجزانه ازت میکنم تورو ب امام حسین سر سجاده نمازت برا منم دعا 

حدیثه ام دعا کن تا عید حاجتم بگیرم بخدا زندگیم همش با درد شده 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

🥺🥺🥺🥺🥺🥺بخدا ی حالی شدم داستانتو خوندم خاهش عاجزانه ازت میکنم تورو ب امام حسین سر سجاده نمازت بر ...

بگردم ایشالله که مشکلاتت حل بشه من بنده گناه کارم خودش ب دلت نگاه کنه

هنوزم توشوکم😭😭اونهمه آدم چرامن چرابایدبیادبگه اینو مهر کن نمازبخون ازکجافهمیداونکه کنارم بودخواهرم ...

خوش بحالت دلت پاکه 

تورو به حرمت حسین قسمت میدم با همون دلت برام دعا کن دو تا ارزو دارم که خیلی نا آرومم میکنه یکی دادن به موقع بدهیم هستش دومی خرید خونه 

خدا خیرت بدم برام دعا کن sevda

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

سنگ من مثل نگين انگشتر برش خورده خيلي كوچيك نيستپرچم رو گنبد هم قسمتم شده دنيارو نميخوام من منهاي اب ...

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

آقام پسرم شفا داد

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

بگردم ایشالله که مشکلاتت حل بشه من بنده گناه کارم خودش ب دلت نگاه کنه

🥺بخدا بدونی چ دردی هفت سال تحمل میکنم اشکت در میاد 

کاش خدا منم ببینه بخدا تحملم تموم شده جونم رفته نابود شدم ب امام حسین ۲۴سالمه ولی کلی مو سفید دارم 

هیچکی از دلم خبر نداره چی کشیدم 

همه زجرم میدن هرکی بهش محبت میکنم خار میشه تو چشم 

و.... 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙