2777
2789
عنوان

طلاق با سه تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 38 پست
شوهرم ده سال پیش بهم ی خیانت بد کرد بخشیدمش بخاطر بچه اولم موندم زندگیم بهتر شد ولی سومی ناخواسته ش ...

منم بعد زایمانم همش به دوست دختر سابقش شوهرم فکر میکردم هر ثانیه پروفشو چک میکردم تازه منم مثل شما خیانت دیدم البته شوهرم قبول نداره کارش خیانته ولی خب (با همون دوست دخترش صحبت کرده بود و بهش گفته بود نمیتونه فراموشش کنه)خیلی غصه میخوردم یا میرفتیم بیرون زل میزدم به بقیه دخترا و ناراحت این بودم که چرا نمیتونم مثل اوتا خوشگل و شاد و ازاد باشم یه روز تصمیم گرفتم دیگه فکر نکنم هر وقت میخواست بادم بیوفته میگفتم نه و تمومش میکردم نمیزاشتم ادامه بده صدا های تو مغزم تا تموم شد خداروشکر و الان دیگ اون قدر حساس نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا از وقتی بچه سوم اومده از شوهرم بدم میاد خیلی

شما الان افسردگی داری خواهر منم سومیش دنیا اومده بود می خواست خود کشی کنه...صبر کن تحمل کن خوب می شه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز