حتما برو مشاوره و پزشک و مراقب افسردگی بعد زایمان باش بدنت ضعیف شده.برو هوای دل خودتو و بچه ها و شوه ...
شوهرم ده سال پیش بهم ی خیانت بد کرد بخشیدمش بخاطر بچه اولم موندم زندگیم بهتر شد ولی سومی ناخواسته شد بعد اون ازش متنفرشدم نمیدونم چرا انقدر دیر الان چرا کارش برام پررنگ شده
فاصله سنی هاشون که خیلی خوبه بزرگ بشن انقد خوب میشه...سه تایی باهم دست گل آب میدن خوش به حالشون کاش منم دو تا خواهر داشتم به جاش یه برادر دارم که داغ گذاشته تو دلمون و مامان بابامو پیر کرده
شوهرم ده سال پیش بهم ی خیانت بد کرد بخشیدمش بخاطر بچه اولم موندم زندگیم بهتر شد ولی سومی ناخواسته ش ...
چون تازه زایمان کردین و هنوز حالات روحی به تنظیم کارخونه برنگشته 😁🖐️ دوره افسردگی از ریزترین و قدیمی ترین دلخوری ها برای خودت کوه میسازی تا حدودی طبیعیه اما نباید بزاری ادامه پیدا کنه چون اون سه تا گل دختر یک مادر سالم و شاد نیاز دارن 🤦 از فکر طلاق هم بیا بیرون حتی با یک بچه هم سخت چه برسه سه تا اون هم دختر !
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
شوهرم ده سال پیش بهم ی خیانت بد کرد بخشیدمش بخاطر بچه اولم موندم زندگیم بهتر شد ولی سومی ناخواسته ش ...
خوب کردی موندی چون بخشیدی اما آدم که فراموش نمیکنه رفته توی ناخودآگاهت. الان بدنت ضعیف شده خون زیادی از دست دادی.خون به سرت نمیرسه افکار منفی و گذشته ی تلخ میاد سراغت و واست پررنگ میشه و تازه شاخ و برگ هم بهش میدی.تکرار که نکرده.ولش کن دیگه گذشت و بخشیدی.نه گلم خدا ببخشه بهت بچه هاتو.زندگی کن زیر نظر پزشک قرص نقویتی بخور.خرما پسته حتما برو روان شناس اگه احتیاج داشته باشی ارجاع میده روان پزشک تا دارو بخوری یه مدت.کیف بچه هاتو کن
نمیدونم چرا از وقتی بچه سوم اومده از شوهرم بدم میاد خیلی
افشردگی زایمان داری به این چیزا فکر نکن خیلی بهش بها نده به جاش برنامه ریزی کن هرروز کارایی که دوست داری رو بکن ورزش کن به پوستت برس به خودت برس برو خرید و این ور اون ور و سعی کن لذت ببری از زندگی خیلی ها سنشون رفته بالا و نتونستن بچه بیارن و آرزو دارن کاش یه بچه داشتن ... آرایشگر مامانم ۴۵ سالشه هنوز مجرده وقتی حرف میزنه میگه دوست دارم بچه بیارم و این جوری تربیتش کنم و....