2777
2789
عنوان

بوی خیانت میاد

436 بازدید | 24 پست

قبلا شوهرم بم خیانت کرده بود.تو اون زمان  اخلاقش خوب شده بود و ابراز احساسات میکرد یا  کلمه عشقم و عزیزم بکارمیبرد.کلا همسر من ابراز احساسات نمیکنه ودیگه بعد اون داستانا نکرد و شد مثل همیشه.  الان دوباره چند وقتیه هرازگاهی محبت کلامی میکنه و اخلاقش بهتر شده دوباره ترس تو وجودم افتاده .شک دارم چکارکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره ماه پشت ابر پنهان نمیمونه اما تو به خیر و نیکی برداشت گن

نمیتونم قبلا اگه میکرد قند تو دلم آب میشد ولی الان تا محبت میکنه ترس ورم میداره وحتی نمیتونم جواب محبت کلامی شو بدم

ادم از هرچی بترسه سرش میاد نترس و قوی باش اعتماد کن 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
حالا اگ نترسه اتفاق نمیفته

باش پس بترس شک کنه خودشو نابود کنه 😅☺️

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
لعنت ب ابن مردا ک محبتشونم ترسناکه

بخدا دفعه قبل که برام غیر عادی بود بهم زنگ میزنه ازسرکار وحالمو میپرسه.ولی اونقدر خوشحال شدم با همون محبت کمش و انگار خوشبخت ترین بودم که گندش دراومد .و من حتی از محبتش میترسم الان