2777
2789
عنوان

زن داداش فضول وحسود

272 بازدید | 9 پست

من دوتا سه تا زن داداش دارم وخیلیم دوسشون دارم اصلا کاری به کارشون ندارم حتی بیشتر وقتا اگر بحثی باشه حقو بهشون میدم مامانمم همینطوره کلا بدون حاشیه هستیم  الان زن داداشش کوچیکم خیلی حسود فضولی میکنه منو همسرم هرجا بریم باهمیم حتی نانوایی همسرم میگه بیا باهم میریم دوریم میزنیم یا کارواش هرجا میره منم میبره حتی خونه باباشم بدون من تا حالا نرفته  کلا اخلاق همسرم اینه  ولی ایشون  بدش میاد وجرات نداریم جایی برم فوری میپرسه و بدش میاد قشنگ ناراحت میشه  چون داخل یه کوچه هست خونه هامون خبر داره نمیدونم چه کارکنم همسرمم میگه چرا اینقدر میپرسه میگم بابا  همینطور میپرسه منظوری نداره ولی واقعا دیگه کلافه شدیم حالا من دوسش دارم ولی از حسودیش فضولیش  الان  نمیدونم چطکر بگم که ناراحت نشع چون دوست ندارم ناراحتش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا اهمیت نده چرا باید ناراحت بشه و شما به ناراحتیش بها بدی که جرات نکنی بگی اونقد برو جلوش تا عادت ک ...

چون اگر من چیزی بگم دودش تو چشم داداشم بنده خدام میره اینقدر غر میزنه خواهرت ناراحتم کرده دوست ندارم داداشم از همه جا بیخبر ناراحت شه