2821
2789

من سال قبل قرار بود برم یه شهر دیگه برای دانشگاه و یه رشته ی دیگه بخونم من موقع انتخاب دانشگاه اشتباه اولویت هارو زدم این باعث شد من از رشته ای که فکرشو نمیکردم برم سمت یه رشته ی دیگه با اینکه بشدت به رشته قبلیم علاقه داشتم ولی انگار همه چیز سریع داشت پیش میرفت و منو میکشوند سمت اون دانشگاه و اون رشته و در نهایت منه بی احساس به استادم علاقه مند شدم و اونم اینو همین صبح به من اعتراف کرد 🙂✨خلاصه که سرنوشت اینجوری مارو میرسونه به چیزایی که باید تجربه کنیم

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم

چه خوب خیلی تاپیک تون حس خوبی داشت💚🌱

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعترافو ولش کن کی میاد خواستگاری حالا؟😁😂

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

عشق استاد به دانشجو رو فقط تو رمان ها خوندیم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤وطن فروش کثیف تر از تن فروشه💙درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم 💛

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز