2777
2789
عنوان

بچه دوماهم همش پس میاره

90 بازدید | 11 پست

سلام پسرم دوماهه تازگی همش پس میاره تا شیر میخوره

قبلا اینطوری نبود الان چن روزه اینطوری شده بهش کمتر شیرم میدم همینجوریه شما میدونین از چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکسش ببرش دکتر 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

[QUOTE=369225523]رفلاکسش ببرش دکتر [/QUOTEدکتر یه جا بردمش گف باید ببری سونوگرافی شکم

ببر پیش متخصص اطفال اگه اونم همین رو گفت ببرش حتما برای سونو بچه کوچیک جون ندارن رفلاکسش خیلی شکنجه اوره دختر منم تا هشت ماهگی رفلاکسش داشت خیلی اذیت میشد بچم ولی بردم دکتر دارو میدادم بهش خوب میشد تا دو روز دارو تموم میشد دوباره روز از نو

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اگر شیر خشک میدی یکسره بهش نده....کم کم بده ...‌سی تا شیر خورد اروغَو بگیر دوباره بقیه شیرو بده باز اروغشو بگیر...زیر سر بچه شیب دار باشه...به پهلو باشه سرش

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

اگر شیر خشک میدی یکسره بهش نده....کم کم بده ...‌سی تا شیر خورد اروغَو بگیر دوباره بقیه شیرو بده باز ...

نه شیر خودمو بهش میدم همینم از روزس ک اینطوریه خیلی کم بهش میدم بجاش یه ساعت ب یه ساعت بهش شیر میدم ولی تا بلندش میکنم آروغ بزنه بالا میاره اگه اونجا باخانواده هم وقتی بخوابانند بالا میاره

استفراغش پرتابی نیست از گوشه دهنش میریزه از علائم رفلاکس استفراغ پرتابیه

نه لزوما پسر من روزهای اول شاید باورتون نشه عطسه داشت و تک سرفه دکتر رفلاکس پنهان تشخیص دادن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️