غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
[QUOTE=369225523]رفلاکسش ببرش دکتر [/QUOTEدکتر یه جا بردمش گف باید ببری سونوگرافی شکم
ببر پیش متخصص اطفال اگه اونم همین رو گفت ببرش حتما برای سونو بچه کوچیک جون ندارن رفلاکسش خیلی شکنجه اوره دختر منم تا هشت ماهگی رفلاکسش داشت خیلی اذیت میشد بچم ولی بردم دکتر دارو میدادم بهش خوب میشد تا دو روز دارو تموم میشد دوباره روز از نو
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
اگر شیر خشک میدی یکسره بهش نده....کم کم بده ...سی تا شیر خورد اروغَو بگیر دوباره بقیه شیرو بده باز اروغشو بگیر...زیر سر بچه شیب دار باشه...به پهلو باشه سرش
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
اگر شیر خشک میدی یکسره بهش نده....کم کم بده ...سی تا شیر خورد اروغَو بگیر دوباره بقیه شیرو بده باز ...
نه شیر خودمو بهش میدم همینم از روزس ک اینطوریه خیلی کم بهش میدم بجاش یه ساعت ب یه ساعت بهش شیر میدم ولی تا بلندش میکنم آروغ بزنه بالا میاره اگه اونجا باخانواده هم وقتی بخوابانند بالا میاره