2777
2789
عنوان

واقعا دارم از هر چی ازدواجه میترسم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بترس خوبه حقداری

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

تازه اصلا به روش نیاوردم که چرازنگ نمیزنی 

طبیعی رفتار کردم اونوقت امشب قبل از باشگاهش خواستم بهش بگم ... اما تاگفتم عرفان چرابهم یه زنگ نمیزنی من توخونم هی میچرخم میبینم یه زنگ نخورده گوشیم هی من دارم بهت زنگ میزنماااا

همینو که گفتم زود گفت باباغرنزن باشه 

بعدم حرف معمولی و خدافظی 

و رفت باشگاه... 

حالا باشگاهش تاساعت ۱۰ بوده هنوز زنگ نزده 

چه مرگشه اخه 

اره منم یکی از اونام

ببین منم جزو اون دسته هستم اولش خیلی در باغ سبز نشون داد ولی دیگه بعد دوسال شورش رودرواوزد هویت واقعی خودش نشون داد من میگم شاید این منم که شانس ندارم

اوضاع خیلی خیلی خراب 😐فساد و ...

خاهرشوهرم توی داروخونه کار میکنه میگه انقدددددر نسخه برای زگیل تناسلی هس بیاو ببین 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
ببین منم جزو اون دسته هستم اولش خیلی در باغ سبز نشون داد ولی دیگه بعد دوسال شورش رودرواوزد هویت واقع ...

نه بخدا ۹۰ درصد همینطور شدن اولش انگار خوب رفتار میکنن طرف رو که بدست اوردن تموم 

شوهرمه ازش توقع دارم ولی گفت غر نزن 

اصلا نگفت باباخب واقعا وقتی هیچ بحثی چیزی نبوده چرا الکی سنگین شده باهام 

هیییچ توحهی نکردبهم رفت باشگاه 

الانم داره از لج ادامه میده زنگ نزدناشو