2777
2789

دو هفتس حالم خیلی بده تو این دو هفته از بس سرم و آمپول زدم از بچگی تا الان نزدم علائمش سرفه خشک سردرد بدن درد تب و لرز آبریزش بینی گلودرد شدید هستش دارو گیاهی هم موثر نبوده دیگه باید چیکار کنم اصلا معلوم هست دوره درمانش چقد طول میکشه من تو دوران نقاهت هم دوباره حالم بد شده همین الان سرگیجه دارم بدنم ب شدت سبک شده امروز نمیتونستم دست و پامو حس کنم با گریه رفتم دکتر کسی میدونه دوره نقاهتش چند روزس کی خوب میشم یا باید چ کاری انجام بدم خیلی دکتر رفتمه😭😭

من باردارم و تو بارداری گرفتم! یه دونه قرص نخوردم ببین من چی کشیدم!

وووی بمیرم برات درکت میکنم انگار مریضیش تو جون آدم ریشه میکنه ایشالله ک ب خوبی از پسش برمیای توکل برخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیییلی بده نامزد منم گرفته چندبار رفته دکتر متاسفانه خوب نمیشه😢

ایشالله خوب میشه عزیزم حق داری من از بچگی تا الان انقد دکتر نرفتم حتی الان نمیتونم تو جام چرخ بزنم نمیدونم کروناس میگن آنفولانزاس

وووی بمیرم برات درکت میکنم انگار مریضیش تو جون آدم ریشه میکنه ایشالله ک ب خوبی از پسش برمیای توکل بر ...

خدانکنننه! خداروشکر گذشت از خونمون 

همه مون گرفتیم

خیلی سخت بود

من تنها کاری که میتونستم بکنم و میکردم این بود که تا میشد آب میخوردم و میوه

یکسره لیوان آب دستم بود و تو دستشویی بودم 

ایشالله خوب میشه عزیزم حق داری من از بچگی تا الان انقد دکتر نرفتم حتی الان نمیتونم تو جام چرخ بزنم ن ...

همچنین شما عزیزم😘

بخور نعنا یا اویشن بدین حتما

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
خدانکنننه! خداروشکر گذشت از خونمون همه مون گرفتیمخیلی سخت بودمن تنها کاری که میتونستم بکنم و میکردم ...

خداروشکر هزاران مرتبه شکر ب خیر گذشت

برای منم دعاکن عشقم

منم چون چیزی نمیتونم بخورم حالت تهوع دارم همین کار شما رو انجام میدم ببینم اثر داره یا ن 

چند هفته طول کشید تا سر حال شدین جدا از شما ک باردارین؟

همچنین شما عزیزم😘بخور نعنا یا اویشن بدین حتما

چشم همه چی امتحان کردم اینم امتحان میکنم لطفا برام دعاکن دیگه تاب و توانی ندارم فک نمیکردم ی مریضی انقد روم اثر بذاره

چشم همه چی امتحان کردم اینم امتحان میکنم لطفا برام دعاکن دیگه تاب و توانی ندارم فک نمیکردم ی مریضی ا ...

الهی بگردم😢

خیلی سخته واقعا ان شالله زودتر خوب بشین عزیزم

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
خداروشکر هزاران مرتبه شکر ب خیر گذشتبرای منم دعاکن عشقممنم چون چیزی نمیتونم بخورم حالت تهوع دارم همی ...

تقریبا دو هفته شد 

انشالله توتم زود خوب میشی و سلامتیت کامل برمیگرده 

اها برای سرفه خشک هم بخور شلغم خیلی خوبه اگر دوست داری هم خودشو بخور ، من طعمشو دوست ندارم فقط رو گاز میذاشتم بجوشه توش نفس میکشیدم

سرفه هام یه طوری بود که سر درد بدجور میگرفتم از شدت سرفه

ولی خوب شد