2777
2789
عنوان

خانومایی که نوزاد دارن

138 بازدید | 13 پست

امروز بچمو بردم بهداشت علاوه بر 4بسته قطره اهن 4بسته هم ویتامین اد داد سوال اولم اینه .پسرم 6ماهش تموم شده و من واکسن 6ماهگیشو زدم مگه اد را نباید تا 6ماهگی داد پس چرا دوباره اد داد؟ سوال دوم من هر بار که میرم قرص د3میدن و میگن هر ماه یک عدد مصرف کنم یادم میره همونجا سوالامو بپرسم حالا شما بگین این قرص ضروریه؟ اگه خوبه چرا فقط ماهی یک عدد بخو ریم؟ممنون میشم جواب بدین

خوب گلم قرص ویتامین د را خیلی کم باید مصرف کرد اونايي هم که خیلی ویتامین د بدنشون پایین هفته ای یکبار باید استفاده کنن واینکه بعد شش ماهگی هم میشه اد داد یا مولتی ویتامین فرقی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نی نی م ۳ماهشه تقریبااتفاقآمنم امروزبردم قرص بهم دادولی واسه من همیشه فقط ی بسته ا د+میده...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

قطره مولتی یا آد تا دوسالگیه .د۳ هم همون هفته ایی یه قرص کافیه بیشتر لازم نیس

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
من نی نی م ۳ماهشه تقریبااتفاقآمنم امروزبردم قرص بهم دادولی واسه من همیشه فقط ی بسته ا د+میده...

خدا نی نیتو حفظ کنه خب به ما هم هر دو ماه که واسه واکسن میبریمس ویتامین اد میدن ولی هر نوبت 4تا

دوست عزیزم من اطلاعی از سوالت ندارم اما نوزاد به صورت علمی تا ۲۷ روز و در فرهنگ عامه تا ۴۰ روزو می گن، پسر شما ماشاالله نوزاد نیستن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹