2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی نوه ی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 59 پست

عین پول که زشته  .مگر اینکه  به اندازه پولی که داده هدیه بگیری. ..120 هم باز یه جوریه ..150 خوبه ...بعد هم چند وقت گذشته از زایمان شما ؟؟

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما معمولا جشن سیسمونی کادو میبریم. .ولی واقعا پول بهتره ..کلی خرت و پرت الکی برای بچه میاد به درد نخور 

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
عین پول که زشته  .مگر اینکه  به اندازه پولی که داده هدیه بگیری. ..120 هم باز یه جوریه ..15 ...

دوماهه عزیزم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

اگه کمتر از کادوش ببری زشته .اندازه کادوش ببری ضایع اس 

یه چیزی بزار رو کادوش ببر

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
عین پول که زشته  .مگر اینکه  به اندازه پولی که داده هدیه بگیری. ..120 هم باز یه جوریه ..15 ...

آخه میدونی اون میشه عمه من میشم زنداییه بابای بچه برای اون حرصم میگیره همون دختر که الان حاملست هیچی واسم نداد مادرشوهرش بهم فقط پول داد

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
آخه میدونی اون میشه عمه من میشم زنداییه بابای بچه برای اون حرصم میگیره همون دختر که الان حاملست هیچی ...

خب عزیزم بچه های خواهر شوهرتون بزرگن نمیشه که خواهر شوهرت حامله شه 

مجبوری برای نوه اش جبران کنی دیگه

من دایی بزرگم که بهم عیدی میداد چون بچه هاش بزرگ بودن مامانم به نوه داییم همونقد عیدی میداد

☺️🤪