یه سوال چرا بعضی زنا زن صیقه مرد متاهل میشن من تو خانوادمون دیدم دختره خیلی خوب و مهربونه از بچگی میشناسمش همه از خوبیش میگفتن رفت صیغه مرد زن دار شد زنه طلاق گرفت والانم یه تایپیک دیدم راجب زن صیغه ای چرا واقعا یعنی آنقدر عاشق میشین که مجبور میشن برن بهشون من نمیتونم قضاوت کنم چون جای اونا نیستم بهم بگین چرا واقعا لطفا بچه سن نیاید تایپیکم و جنجال نندازه ممنون فقط بگین چرا
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
تنها علتش متعهد و عاشق نبودن مرد متاهل به زن و زندگیشه
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
چون به وقتش اینقدر برای ازدواج سخت میگیرن به یک سنی که رسیدن دوست دارن ازدواج کنن نمیشه گیر میدن به مردها متاهل و اون مرد متاهل هم بیشتر البته تقصیر داره چون تعهد داره به زن و زندگی ...
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸