2777
2789

سلام دوستان من دوران عقدبه سرمیبرم نامزدم از یکی طلب داره که شماله چندوقتیه الکی وسط حرفاش میگفت میخوام با رفیقام برم شمال من جدی نمیگرفتم الان از دیروز هرچی زنگ وپیام میدم خاموشه گوشیش یکم خرابه ولی الکی بهونه کرده مطمئنم زنگ زدم مامانش ببینم خونس میگه ظهر بهم زنگ زده گفته میرم شمال نسیه مو بگیرم نمیتونست یعنی همون موقع که به ننش زنگ زده به منم زنگ بزنه؟ازترس به من نگفته چون میدونست نمیزارم من مشکلم‌رفتنش نیست فقط میگم چرا بهم خبرنداده از دیروز دارم گریه میکنم نگرانی که چیزیش نشده باشه الان حرف من اینه بنظرشما چه برخوردی باهاش داشته باشم؟چیکارکنم درمقابلش؟

سنگین برخورد کن و دعوا نکن تا خودش علت کارش رو بگه و معذرت خواهی کنه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی کنترلش نکن تانترسه وپنهان نکنه ودروغ نگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سنگین برخورد کن و دعوا نکن تا خودش علت کارش رو بگه و معذرت خواهی کنه

استاترعلت کارنامزدش گفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

استاترعلت کارنامزدش گفته

گفته اما خودشم باید معذرت خواهی کنه و بگه به چه دلیل درجریان نزاشته

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اگه من جات باشم 

اولا گریه نمیکنم دیگه هم بهش زنگ و پیام نمیدم

اگه زنگ زد جوابشو نمیدم 

تا اینکه برگرده و حضوری بیاد زیاد تحویلش نمیگیرم تا وقتی از  دلم دربیاره 

بعدشم بهش میگم ناراحتی من از این نیست که تنها رفتی شمال بلکه از این ناراحتم که بدون مشورت من رفتی بهم خبر ندادی

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
اگه من جات باشم اولا گریه نمیکنم دیگه هم بهش زنگ و پیام نمیدماگه زنگ زد جوابشو نمیدم تا اینکه برگرده ...

گریه ام از نگرانی برای خودش بود که دو روزه نیست نگران شدم چیزی شده

استاترعلت کارنامزدش گفته

ما۴ ساله باهم بودنمون توچیزی نشده که مخالفش باشم و سعی کردم تاجایی که میشه پایه اش باشم ولی خب اون جدیدا رفت امد رفیقاش به قدری زیاده که اصلایادش میره منی هم منتظرش هستم پس طبیعیه اگرمیگفت مخالفت میکردم بره با رفیقایی که هروز به جمع عرق خوری دعوتش میکنن پس میدونست اگر بگه من میگم نه و احتمالا دعواکنم باش پس‌نگفته خب من بیکارم مگه بدون دلیل دعواکنم باهاش وقتی هر روز هر روز بااونا میره قهوه خونه و فلان‌میگفتم باشه حالا که اطلاع دادی برو؟