2777
2789
عنوان

الان دیگه بی بی چک قطعی نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 47 پست
به شوهرم گفتم بخره بیاره ببینم چی میشه،به خدا این پریودم مارو مسخره کرده

ان شاء الله هر چی صلاحه برات پیش بیاد ♥️درکت میکنم منم قبلا تا پریودم تاخیر میفتاد هی تست میزدم با اینکه قصد بارداری هم نداشتم 😂تنبلی تخمدان هم داشتم نزدیک یه ماه هم تاخیر میفتاد ولی خدا خواست همون ماه اول اقدام باردار شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله هر چی صلاحه برات پیش بیاد ♥️درکت میکنم منم قبلا تا پریودم تاخیر میفتاد هی تست میزدم با ا ...

مرسی عزیزم مبارکت باشه

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 
چشم عزیزم حتما،دعا کن مثبت بشه دخترم مثل یه مادرشوهر هی غر میزنه بهم😅

الهی😂حتما عزیزم اگ قابل باشم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
میترسم منفی شه از جواب منفی بدم میاد😄😄دخترم میکشه منو

ببین استرس داری که هم تاخیر زیاد داری هم حالت بد میشه 

هر وقت پری نیومد یه بیبی بزن تموم کن بره 

من چقدم ورزش میکردم 

خدا بهم رحم کرد ماهی که باردار شدم خریت نکردم زود بیبی زدم 

اون روز مثل خر کار کردم کل خونه و سرویس بهداشتی و ظرف و ظروف و برق انداختم فرداش تست و ازمایشم مثبت شد قبل موعد بودم 

💗
ببین استرس داری که هم تاخیر زیاد داری هم حالت بد میشه هر وقت پری نیومد یه بیبی بزن تموم کن بره من چق ...

نه اصلا استرس ندارم بیشتر کلافه شدم به خدا،تا روز ۷ که منفی بود الان دیگه ۱۴ روز گذشته یه تست میزنم ببینم چیزی هست یا نه

عزیزم من دوازده روز عقب انداختم امروز عصر بی بی زدم منفی بود ممکنه اشتباه نشون بده

اگ پریودتون منظمه و تا حالا انقد تاخیر نداشتین خوب احتمال زیادش اینه ک اشتباه نشون داده 

ولی اشتباه بی بی چک من تو این بود ک من خیلی زود تست زدم 

یک هفته مونده ب پریود 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
نه اصلا استرس ندارم بیشتر کلافه شدم به خدا،تا روز ۷ که منفی بود الان دیگه ۱۴ روز گذشته یه تست میزنم ...

همون دیگ این کلافگی خیلی بد وقتی منفی شد بیخیال باش تا زیاد تاخیر نندازی

💗
نزار بهت استرس بده نزار دخالت کنه هورمونات و بهم میریزه

حالا از شانس من همه باردار شدن اینم هی میکه همه بچه آوردن جز تو،حس نازایی بهم میده 😅😅به خدا تازه ۲ ماهه اقدام کردم

الان؟؟؟صبح بهتر نیست؟؟؟سر دخترم روز موعد مثبت شد رااااحت

من شبا میزاشتم تا صبح تحمل نمیکردم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳