2777
2789
عنوان

الان دیگه بی بی چک قطعی نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 47 پست
نه سالم سالمم،گفتم تا روز ۲۰ بمونم اگه نیومد برم😒

بگیر یکی بزن هنین الانم بزنی باردار باشی جوابش مثبت میشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم منفی شه از جواب منفی بدم میاد😄😄دخترم میکشه منو

عزیزم .منم فک میکردم منفیه ولی سوپرایز شدم 

ولی خوب با آزمایش مطمین میشی الان همش استرس داری و منتظری

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
عزیزم .منم فک میکردم منفیه ولی سوپرایز شدم ولی خوب با آزمایش مطمین میشی الان همش استرس داری و منتظری

آره واقعا همین ندونستنش بدترین چیزه

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 
آره واقعا همین ندونستنش بدترین چیزه

امبدوارم همون چیزی باشه ک میخوای❤️

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
عزیزم من دوازده روز عقب انداختم عصر بی بی زدم منفی بود حالم اینقدر بده ممکنه باردار باشم اشتباه نشون ...

جدی؟فدای سرت والا من خیلی شنیدم حتی تا ۲۱ روزم طول کشیده مثبت بشه

چند روز تاخیر داشتی شما؟

دوروز 😂

ولی من چون عجله داشتم ی هفته قبل از پری...دوتا خریدم 

فک کردم اون تایمم بزنی مثبت میشه .دیذم منفی بود دیگ کلا بیخیال شدم 

وقتی عقب افتادم همش منتظر بودم ک بشم .ولی با بوی غذا حالم بدشد.ولی وقتی  رفتم دوباره تست دادم مثبت شد 

بی بی چک بزن چون تاخیر زیاد بوده نشون میده اگه مثبت باشه

به شوهرم گفتم بخره بیاره ببینم چی میشه،به خدا این پریودم مارو مسخره کرده

دوروز 😂ولی من چون عجله داشتم ی هفته قبل از پری...دوتا خریدم فک کردم اون تایمم بزنی مثبت میشه .دیذم ...

ای جونم مبارکت باشه عزیزم،منم دیروز واسه اولین بار از ترشی بدم اومد بوی ماهی خام میداد البته شوهرم گفت دیوونه شدی😂😂

ای جونم مبارکت باشه عزیزم،منم دیروز واسه اولین بار از ترشی بدم اومد بوی ماهی خام میداد البته شوهرم گ ...

مرسی گلم 

پس حتما بزن فردا😍خبر خوششم ب ما بده😌