2777
2789
عنوان

دخترا قبول دارید😂

301 بازدید | 32 پست

وقتی یه دختر پیگیر شن

تا یه لولی از پیگیری پیش میرن که انگاری تو سازمان اطلاعات آمریکا اموزش دیدن😂😂😂

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 😂خودم سر یکی از کراشام به یه سری از فامیلاشون رسیده بودم که خودشم فالو نکرده بود

دقیقا من الان همینکار کردم 😂🤣😂🤣😂🤣😂

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

آره دقیقا یعنی خدانکنه ما پیگیر ی قضیه شیم😂

اره والا😂😂🤣🤣😂🤣😍

اره قبول دارم

یطوری پیگیر یه بنده خدایی شدم که شغل داییش رو هم میدونم دیگه😂😂

الان افسر بلند پایه cia هستم

فقط همکاران عزیزم من با ۲۰ تا پیج مختلف به یه نفر ریکوئست دادم و قبول نکرد

راه حلی دارین که بتونم نفوذ کنم به پیجش؟

اره قبول دارمیطوری پیگیر یه بنده خدایی شدم که شغل داییش رو هم میدونم دیگه😂😂الان افسر بلند پایه cia ...

🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣به تلاشت  ادامه بده تا ۵۰ تا راهه

ما دخترا اینیم دیگه😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ما دخترا اینیم دیگه😂😂😂

ماهیم ماه😂😂😂🥰🥰🥰

اره 😂خودم سر یکی از کراشام به یه سری از فامیلاشون رسیده بودم که خودشم فالو نکرده بود

اره دقیقاااا منممم

خیلی ریز به پیجش نفوذ کردم و امار چند تا از رفیقاشو دراوردم 

بعد که دیدمش گفتم از فلان رفیقت چه خبر

بنده خدا برگاش ریخته بود که من دوستش و شغلش و ... رو از کجا میدونم

اخرم بهش گفتم من به بالا وصلم😂

ماهیم ماه😂😂😂🥰🥰🥰

به خدا 🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣به تلاشت ادامه بده تا ۵۰ تا راهه

دیگه دست به دامن پسر خاله های مامانم شدم ببینم ریکوئست پسرا رو قبول میکنه یا نه

دیگه ایندفعه قبول نکنه میرم پول میدم پیجشو هک کنن برام

به خدا 🤣🤣🤣

فدامون بشن پسرا عوضی😂🤣😍🤣🤣😍

دیگه دست به دامن پسر خاله های مامانم شدم ببینم ریکوئست پسرا رو قبول میکنه یا نهدیگه ایندفعه قبول نکن ...

😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣میشناستت که قبول نمیکنه یا شناختی نداره

فدامون بشن پسرا عوضی😂🤣😍🤣🤣😍

دور از جون نامزدم🥺🥺🥺