2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری

255 بازدید | 14 پست

سلام دوستان حالت تهوع ازچند هفته ابین میره؟؟کسی میدونه دمیترون برای جنین ضرری داره یان؟؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

دمیترون دکتر من گفت ممنوع شده باعث ایجاد کیست تو کلیه جنین میشه اینو ب من گفت

من با هیچی خوب نمیشدم با بوی پوست پرتقال و خوردن رب انار بهتر میشدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

دکترم دمیترون نوشت

ولی جواب نداد برا من

قرص ناویدوکسین خوردم خیلی خوب بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمیترون دکتر من گفت ممنوع شده باعث ایجاد کیست تو کلیه جنین میشه اینو ب من گفتمن با هیچی خوب نمیشدم ب ...

منم دکترم گفت نخوری بهتره ولی اگ خیلی شدید شد بخور.....میترسم بخورم ولی خیلی اذیتم بزور دارم دووم میارم.چن هفته تموم شد تهوعت عزیزم؟؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
منم دکترم گفت نخوری بهتره ولی اگ خیلی شدید شد بخور.....میترسم بخورم ولی خیلی اذیتم بزور دارم دووم می ...

همینو میخواستم نگم ک ناراحت نشی برای من سقط شد گلم

دکترم دمیترون نوشتولی جواب نداد برا منقرص ناویدوکسین خوردم خیلی خوب بود

من دمیترون روم تاثیرداره اتفاقا ،پریروز یدونه خوردم تا دوروز انگار اصن حامله نبودم ،بعد ترسیدم دیگه نخوردم😿

من دمیترون روم تاثیرداره اتفاقا ،پریروز یدونه خوردم تا دوروز انگار اصن حامله نبودم ،بعد ترسیدم دیگه ...

خوبه دیگه

اگه فقط حالت تهوعه تحمل کن

من بالا میاوردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دکترم گفت تا وقتی تهوع بارداری مخصوصا تهوع صبحگاهی داری نگران نباش برای سقط  برای من ۸ هفته اینا قطع شد ک قلبش وایساده بود

ولی معمولا میگن از ۱۶ هفته کمتر میشه

الهیییی چقدر بد😿😿😿دمیترون میخوردی؟چند هفته سقط شد ؟واقعا ناراحت شدم😿انشالا بزودی جاش پربشه گلم

خوبه دیگهاگه فقط حالت تهوعه تحمل کنمن بالا میاوردم

ن بالا هم‌میارم‌متاسفانه ،ولی بالا اوردنه باز خوبه دوباره صبح و شب ولی تهوع رو اصب تاشب دارم خیلی اذیت کنندس لعنتی

من ۱۶ هفته ام سرما خوردم گلوم انگار زخمه خیلی درد دارم دارم گریه می کنم اگه کسی چیزی می دونه لطفا بهم بگه دکتر هم رفتم فقط استامینوفن ساده داد و شربت دیفن هیدرامین داد گفت قرقره کن.

او قند روزهای تلخ من است 
الهیییی چقدر بد😿😿😿دمیترون میخوردی؟چند هفته سقط شد ؟واقعا ناراحت شدم😿انشالا بزودی جاش پربشه گلم

نه دمیترون نمیخوردم،من ب شدت گرمم میشد با اینکه هوا سرده،،وقتی گرمم میشد حالت تهوعم بیشتر میشد،تو خونه لباس نمیپوشیدم ،شبا پتو نمینداختم ،چیزای ترش میخوردم مخصوصا ناشتا ک باعث میشد فشارم پایین بیاد دمای بدنم بیاد پایین و تهوعم کمتر شه

ادویه تو غذاهات نریز ،غذاهای سنگین نخور

پنیر خوردن باعث میشه تهوع کمتر بشه من زیاد نون و ماست و نون پنیر میخوردم

دمیترون رو دکترم ممنوع کرد

بهم کپسول نازوفار داد قبل ناهار و  قبل شام میخوردم ولی اثرش کم بود،ناشتا وبتامین ب ۶ میخوردم

نه دمیترون نمیخوردم،من ب شدت گرمم میشد با اینکه هوا سرده،،وقتی گرمم میشد حالت تهوعم بیشتر میشد،تو خو ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم ،امتحان میکنم حتما این چیزارو.انشالله ک بزودیم باردار بشی دوباره و ب سلامتی طی کنی❤