2777
2789
عنوان

تحصیلات چقدر تو ازدواج مهمه

1242 بازدید | 96 پست

من یه خواستگار دارم از لحاظ مالی وضعش خوبه 

خونه ماشین کارشم ازاده 

اخلاقشم خوبه 

فقط اینکه من لیسانس دارم ایشون دیپلمم نداره از سن کم کار کردن و شروع کرد

یسری کاراش اگه اشتباه باشه بگم درجا درستش میکنه

همش با ادمای سطح بالا معاشرت داره د‌ست داره همش تو اپدیت باشه 

شما بودین انتخابش میکردین؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آپدیت باشه البته درست نیست. فکر نمی‌کنم مشکلی باشه میتونی ازش بخوای دیپلم رو بگیره بعدا هم یه دانشگاه آزادی پیام نوری غیر حضوری لیسانس بگیره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

به خودت بستگی داره 

اگه برات تحصیلات خیلی مهمه قبول نکن

ولی کاش لاقل دیپلم رو داشت😬

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

راستش یکی از ملاکای من تحصیلاته

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

پسرخاله من دیپلمم نداره وضعش خوبه زنش تکنسین اتاق عمله مدام بهش میگه برو حداقل لیسانس پیام نور بگیر براش خیلییی مهمه 

اگه برای خودت مهم نیست مثبت بده

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

ببین واقعیت اینه بعضیا به درس علاقه ندارم

حالا باید چند نکته رو چک کرد در کسی که درس نخونده 

اول اینکه درس نخونده تو این سال ها چیکار کرده؟ایا دور از جون الاف چرخیده؟یا فعالیت مفید و قانع کننده ای داشته

دوم اینکه از نظر سطح فرهنگ و بیان چطوره .بیانش طوری نیست که تو ذوق بزنه و اصطلاحا هم کفو نباشید؟

نکته ی دیگه اینکه باید ببینید ایشون درس نخونده آیا مشوق درس خواندن شما هست؟اگر قصد ادامه تحصیل داشته باشید کمکتون می‌کنه به اون چیزی که دوست دارید برسید؟یا چون درس نخونده نمیتونه پیشرفت همسر آینده اش رو ببینه از جهت درسی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

وای نه الان بی سواد ترینهاام دیپلمو دارن فکر کن پسفردا میگن تحصیلاتش چیه روت میشه بگی حتی دیپلم نداره یا دیپلمست؟ دیگه با دانشگاهلی الان درسخوندن کاری نداره هرکی میتونه ی مدرک داشته باشه 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.