2777
2789

از دکتر پرسیدم میگه قبلش بجوشون‌مشکلی نداره عجیب بود

کسی بوده انجام داده باشه؟؟

کلا فرنی رو‌با چه شیری درست میکنید

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم به نوزاد بشه شیر گاو داد مگه نوزاد میتونه فرنی بخوره کلا ؟

هفت ماهشه

توفرنی بجای شیر پاستوریزه میریختم شک‌کردم زنگ‌زدم دکترش میگه بریز

وگرنه شیر خام زیر یکسال ممنوعه

هفت ماهشهتوفرنی بجای شیر پاستوریزه میریختم شک‌کردم زنگ‌زدم دکترش میگه بریزوگرنه شیر خام زیر یکسال مم ...

فکر کنم شیر پاستوریزه هست ماجان بریزی بهتره 

یهو شیر گاو بدی سنگین هست  

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

قبل یه سال نده معده بچه توانایی هضم شیر گاو و نداره ،دکتر بیسواد ه که گفته بده،فرنی رو با برنج خالی بپز آمده که شد خاموش کن ار حرارت بیفته شیر خشک بزن بهش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
قبل یه سال نده معده بچه توانایی هضم شیر گاو و نداره ،دکتر بیسواد ه که گفته بده،فرنی رو با برنج خالی ...

خودمم گیجم به شک‌افتادم آخه خیلی دکتر خوبیه وقتی گفت قبلش بجوشون تعجب کردم ، ولی گفت اگه حساسیت داشت نده 

چندباری درست کردم قبلا الان خیلی نگران شدم 

البته تا الان تابحال شیر خشک ندادم

من با شیر پرچرب عالیس درست میکنم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊