2777
2789
عنوان

شوهر قهرو😬

880 بازدید | 75 پست

لطفاً هر کسی وارد تاپیکم میشه اگ میتونه نظرشو بگه

من تازه عروسم و تجربه زیادی ندارم اگ تجربه یا نظرتونو بگین ممنونتون میشم

همسر من از هر نظر خوبه خیلی حمایتم میکنه و اخلاق و رفتار خیلی خوبی داره نجابت و سنگینی و با وقار به غیر از غذا درست کردن همهههه ی کارار خونه رو انجام میده  یطوری ک گاهی خجالت میکشم انقدر ک خوبه و همه بهم میگن خوش ب حالت همسرت طلاس و عالیه و ... واقعا خوبه اما یه ایراد داره 

اینکه خیلی قهر میکنه با کوچیک ترین چیزی قهر میکنه و تا منتشو نکشی و کلی قربون صدقش نری هرگززرر اشتی نمیکنه حتی اگ قهر چند روز طول بکشه 

و زمانی ک من قهر باشم ب هیچ وجه تاکید میکنم ب هیچ وجه اشتی نمیکنه و من خودم باید برم از آقا منت کشی کنم و نازشو بکشم ک آشتی کنه 

من چند بار بهش گفتم لوسی و رفتارت دخترانس سر همینم قهر کرد واقعا اذیت میشم ک همش من باید برم منت کشی برای آشتی حالا دوران نامزدی اینطوری نبود از چند روز بعد عروسی دقیقا این طوری شد

فقط اینو میدونم که اگه همیشه نازشو بکشی و منت کشی کنی عادت میشه براش و تا آخر عمر برنامه همینه 

تنها راهش بی محلیه تا خودش خسته شه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب این همه خوبی داره، این بدی هم داره دیگه متاسفانه اکثر مردا اینجوری هستن منم این مشکلات رو دارم با همسرم

حالا اون لوس نیست ولی مسائل کوچیک رو خیلی بزرگ میکنه درصورتی ک اگر من حتی مسائل واقعا بزرگ رو هم پیش بکشم و بابتش ناراحتی کنم، اصلا و ابدا عذرخواهی نمیکنه فقط میگه چرا انقدر همه چیز رو بزرگ میکنی:/

اولا دیگه قهر نکن که سبک نشی ...ثانیا اگه قهر کرد عادی رفتار کن و دیگه منت نکش

یادبگیر صبور باشی 

یه سوال بی ربط خوراکی های ترش مزه رو بیشتر دوست دادی یا شیرین ؟ 

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

من وقتی قهرمیکنم اصلاشوهرم ادمی نیس بیادمعذرت خواهی یامنت کشی هیچوقت بعدیه یکی دوروزسرسنگینم یه دفه اون حرف میزنه منم جواب میدم دیگه تموم میشه دیگه کشش نمیدم ومنتظرم نیستم بیادمنت کشی چون دیگه عادت کردم به این شیوخ