2777
2789

دیشب تاپیک زدم گفتین زیادی حساسی . گفتین برای دوستی چیزی نوشته. جریان ازین قراره دیشب تو هوش مصنوعی دیدم شوهرم اینو نوشته. حالا میفرستم. همیشه گوشیش در دسترسه نهایت یه ساعت نتونه جواب بده زنگ میزنه. اصلا به خودش نمیرسه من هی میگم برو‌حموم مثلا میگه شب میرم. تیپ نمیزنه مثلا به عنوان سرقرار بخواد بره. من هی لباسشو عوض میکنم میگم اینو بپوش . چون کارش سخته دیگه به تیپ اینا سرکار فکر نمیکنه. گوشیش هم اصلا رمز نداره هروقت بخوام برمیدارم نمیگه دست نزن. بعد قسمت سطل اشغال گوشیشو اولا بلد نبود کجاست تا چندماه هی چک میکردم اصلا چیزی ندیدم. هی میبینم همه میگن خیانت منم ترسیدم هی چک میکردم. اما دیشب اینو دیدم اینم بگم نمیدونه که تاریخچه داره تازه ریخته وگرنه پاک میکرد

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

ب هوش مصنوعی هم حساسید؟🚶‍♀️🚶‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا بیاد میگم چی نوشته: نوشته خونه دوست دخترم بودم اون گفت من دارم میرم سینما منم ناراحت شدم اومدم بی ...

هوش مصنوعی چی جواب داده بود 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

هوش مصنوعی چی جواب داده بود

اونو نخوندم. بعد نوشته یه چیز بگو‌براش استوری کنم . اینستا نداره. من حدس زدم حتما گوشی مخفی داره . توروخدا نظراتتون رو بگید

یا درست توضیح بده یا کلا تایپک نزن چه وضع نوشتنه این هی تیکه تیکه

کجاشو نفهمیدی؟؟؟ برای هوش مصنوعی نوشته خونه دوست دخترم بود یهو گفت من دارم میرم سینما با دوستام. منم ناراحت شدم زدم از خونه بیرون. بعد نوشته بود یه چیز بگو استوری کنم براش راجب این موضوع

اونو نخوندم. بعد نوشته یه چیز بگو‌براش استوری کنم . اینستا نداره. من حدس زدم حتما گوشی مخفی داره . ت ...

ای وای 🤦🏻‍♀️

نمیدونم چی بگم بخدا 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

کجاشو نفهمیدی؟؟؟ برای هوش مصنوعی نوشته خونه دوست دخترم بود یهو گفت من دارم میرم سینما با دوستام. منم ...

یهو از اول همینو تایپ میکردی خب

بنظرم زیر نظر بگیر بدونه اینکه چیزی بهش بگی وقتی بگی دیگه حواس جمع تر میشه 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏