2777
2789

پسرم اعصابم خورده معدلش کم شده ۱۸.۶۱یاضی و علوم معدل شو آورد پایین هم ریاضی هم علوم شانزده شده بقیه درست همه خوب شده ادبیات ۱۹ عربی ۲۰ زبان ۱۹ مطالعات ۱۹ میگم نمیتونی تجربی و ریاضی بری برو انسانی میگه من می‌خوام برم فنی حرف اصلا گوش نمیده از هنرستان خوشم نمیاد اصلا 

بزار بره دنبال علاقش

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم قسم بخورم 

که اگه به رشته ای اجبارش کنی. افسردگی میگیره . روانش بهم میریزه

و وقتی این اتفاق افتاد خود شما میگی وای پسرم نمیدونم پش شده باید ببرمش پیش روانشناس

ولی اگه بزاری رشته ای که خودش دوست داره بره حداقل میگی خودت انتخاب کردی تا اخرشم برو

هنوز بهم کارنامه ندادن 

من موقعه انتخاب رشتم که بود نه رشته ای که خودم خواستم رفتم نه رشته ای که پدر مادرم میخواستن 

رشته ای رفتم که به طلاحم بود و الان توش خیلی موفقم و با عشق و علاقه درس میخونم 

بعدشم فکرتون انقدر قدیمی نباشه

برای رشته های نظری باید روح و زندگیشو بزاره اخرشم با کلی زحمت کار پیدا کنه

ولی فنی حرفه ای که بره همون سال اول درامد داره. منطقی فکر کن مادر نمونه😏

اتفاقا الان بهترین کار اینه بره رشته های فنی که یه هنری یاد بگیره ورنه که انقدر فارق التحصیل رشته ریاضی که همه هم عنوان مهندس رو یدک میکشن ولی بیکارن

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️