2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من در آزمایش پنج روزگی کم کاری تیروئید ش مشخص شد و از ده روزگی قرص خورد تا سه سالگی .و سه سالگی کاملا خوب شده بود بلطف خدا ...چرا انرژی بد میفرستید برای بچتون...کم کاری تیروئید خداروشکر درمان داره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
دختر من در آزمایش پنج روزگی کم کاری تیروئید ش مشخص شد و از ده روزگی قرص خورد تا سه سالگی .و سه سالگی ...

جدی میکی؟؟

الان سالم؟؟؟؟

خوبه؟؟؟

برا بچه منم دعا کن

بببین حین درمان شده بود قرصش اضاف بشه؟؟؟؟

بچه های خاهرمن هردو باقرص خوبه خوب شدن نگران نباش.خاهرم برای بچه اولش مثل تونگران بود ولی چون دیدخوب شدبرابچه دومش ناراحت نبودوعادی رفتارکرد.بجه اولش تاسه سال وشش ماه قرص خورد

بچه های خاهرمن هردو باقرص خوبه خوب شدن نگران نباش.خاهرم برای بچه اولش مثل تونگران بود ولی چون دیدخوب ...

جدی‌میگی؟؟

خدایا ینی میشه قرص بچه منم قطع شه یا امام رضاا مددیییییی

کادردرمانم هجده سال سابقه دارم دیگه موهام داره سفید میشه زیاد دیدم از این موارد

جدی میگی

کاش بچه منم قطع شهه

اخه بچه من یسال نیمش

چند روز دیش ازمایش دادیم 

نصف قرص اضاف شد

بخودم گفتم کارکرد غده تیروید لابد نرمال نشده

نکنه بچم از نوع دایم باشه

از ده روزگی‌میخوره

جدی‌میگی؟؟خدایا ینی میشه قرص بچه منم قطع شه یا امام رضاا مددیییییی

آره باور کن برابجه اولش حالش مثل الانه توبود.ولی بچش تاسه سالگی خورد شش ماه هم چندتاخورد وزیرنظربود.دیگه تا الان خوبه خوبه.ماشاله باهوش.بعدارزو داشت بجش قرص نخوره.برابچه دومش اصلا استرس نداشت وقرص راشروع کرد

جدی میگیکاش بچه منم قطع شههاخه بچه من یسال نیمشچند روز دیش ازمایش دادیم نصف قرص اضاف شدبخودم گفتم کا ...

دائم نیست حیالت راحت 

متخصص غدد داره براساس وزن و سنش دوز دارو رو  تی پر میکنه 

اون خوب میشه  اما شما با این همه استرس به خودت صدمه میزنی 

روزگاری نیست که برای اختلال عملکرد تیروئید غصه بخوری شکر خدا علم و دارو دردسترسه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

جدی میگیکاش بچه منم قطع شههاخه بچه من یسال نیمشچند روز دیش ازمایش دادیم نصف قرص اضاف شدبخودم گفتم کا ...

برابچه خاهرم هم از ده روزگی شروع کرد.یه بارقرصش رابیشترکردن.ولی بحمداله تاسه سالگی خوب شد.انشاله بچه توهم بزودی قرصش قط بشه