2777
2789
عنوان

اقدامی ها وباردارها لطفا بیاید

279 بازدید | 7 پست

دوستان من اقدامم...

موعدم فرداست.البته پریودم نامنظم هست

۵روز پیش لکه قهوه ای دیدم البته فقط رودستمال ازهمون شب هم به شدت درد پریودی دارم.به حدی میگفتم هرلحظه پریود میشم

دیروز صبح باز دیدم.

امروز لکه خون بود فقط رودستمال اصلا به لباسم نیست.

لانه گزینی یاقرار پریود شم توروخدا تجربه ای دارید راهنمایی کنید

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
شاید بارداریآز بدهبیبی چک بزن چندتاحالا من سوالم اینه دیروز شروع دوره ی تخمکگذاریم شروع شد،که رابطه ...

بی بی ۲روزقبل زدم مارک روژان منفی شد.

انشالله باردار بشید

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونآزمایش خون بده خیالتو راحت کن.من تحمل ندارم شاید ۱۰ روز دیگه رفتم آزمایش دادم😅

انشالله که مثبت باشید.

احه من زیاد ازمایش رفتم وتوذوقم خورده