2777
2789
عنوان

خاطرات کودکی تعریف کنید

205 بازدید | 21 پست

من فسقل بچه بودم  ۶ ساله بنظرم خواهرم ۲۱ سالش بود با نامزدش رفت پارک منم برد قبلشم گفت حرف نزنی چرت نگی  فقط نگاه کن😂😂😂😂من تا رسیدیم پارک گفتم  دادا یادت هست با رضا (نامزد قبلی ابجیم بود)اومدیم اینجا  خواهرم هی چشم غره میرفت ولی من  ادامه دادم اینجا بستنی خوردیم اون مغازهه واسه شام رفتیم تو اون تابه رضا هلم داد یادته ایجا رضا  میگفت فدات بشم 😂

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

تنها چیزی که کامل یادم مونده تجاوز💔

آی 😔متاسفم 

چقد ادما میتونن رزل اشغال باشن

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که کامل یادم مونده تجاوز💔

پسری تو 

وای وای چه دنیایی لعنت بهشون لعنت

متاسفم امید وارم بتونی فراموش کنی

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

گفتینو

برو پسر خوب کادو واسه عشقت بخر اینجا چکار میکنی اخه