اگه رمز خودت رو فراموش نکرده باشی و بگی برای آزاد کردنش هزینه نمی گیرن ولی اگه فراموش کرده باشی یه هزینه ای می گیره و رمز جدید میده.
فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم بانک ملیم گ مشده دیروز پریروز می خواستم برم بانک هنوز که نرفتم.
با تشکر.
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.
باید بری بانکاگه رمز خودت رو فراموش نکرده باشی و بگی برای آزاد کردنش هزینه نمی گیرن ولی اگه فراموش ک ...
برای من بانک ملی یک ماه پیش حدود 70 گرفت فکر کنم کشاورزی حداقل 100 بگیره.
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.
برای من بانک ملی یک ماه پیش حدود 70 گرفت فکر کنم کشاورزی حداقل 100 بگیره.
شما رمز رو فراموش کرده بودین؟؟
برای من بانک مهر ایران بدون هزینه آزادش کرد.
البته رمز رو می دونستم فقط دادم کارت رو پسرم اشتباهی زده بود مسدود شده بود.
فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
شما رمز رو فراموش کرده بودین؟؟برای من بانک مهر ایران بدون هزینه آزادش کرد.البته رمز رو می دونستم فقط ...
بانک ملی اگه رمز کارت اشتباه بزنید فقط سه روز مسدود میشه مگر اینکه رمز دوم باشه یا از قصد مسدودش کرده باشید.
من رمزو فراموش نکرده بودم.
اصولا بانک ملی چه رمزو عوض کنه چه نکنه پول می گیره.
والا ما که مشتری ثابتش هستیم.
با تشکر.