2777
2789

سلام . بچه ها ی تجربه ای رو بهتون بگم ب هیچ عنوان دنبال تزریق چربی صورت حتی پیش بهترین متخصص ها نباشید .من6 سال قبل اینکارو انجام دادم صورتم خیلی لاغر بود تا چندسال اول خیلی راضی بودم عالی شده بودم ب مرور ک گذشت ی سمت صورتم تپل تر بود و قسمت لپ هام خیلی تپل شده بود ک دکترم گفت چون مدام ب سمت چپ خوابیدی اینطور شه آر اف کن .انجام دادم فایده نداشت بعد گفت هایوفو کن ک باز اثری نداشت بالخره تصمیم گرفتم اندولیفت کنم .رفتم پیش دکتر اسلیمی گفت اندولیفت کن دیدم هزینه اش خیلی بالا هست و تو اینستاشون خیلی اندولیفت نزاشتن گشتم و ی مرکز پیدا کردم ک هم تو اندیشه هم تو زعفذانیه هستن .اسم نمیگم ک نگید تبلیغه .وقتی رفتم مرکز اندولیفت دیدم وااای تو همون چندساعت 3 نفر دیگه مثل من با صورتای نامقارن و لپای افتاده اومدن ک قبلا تزریق چربی داشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب الان  چی خوبه پس ...مثلا برای خط لبخند ارثی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

الان 5 روزه اندولیفت کل صورت و غبغب انجام دادم این مرکز هم قیمتش مناسب تر بود هم 90دردص کارشون اندولیفت بود مرکز قبلی کل صورت و 50 میلیون گفت اینجا کل صورت و غبغب بجز پیشانی رو 14500 نقدی و البته اقساطی .تو اینستا سرچ کنید بگردید مرکز خوب پیدا کنید.

خود اندولیفت هم کبودی و ورم داره ورم من الان کمتر شده امیدوارم نتیجه بده 

فقط خواستم بگم تزریق چربی نکنید با یکم فیلر کار بهتر راه میفته من تا الان کلی هزینه کردم ک چربی ها از بین بره

یک خانمی هست میاد باشگاه سال پیش صورتش خیلی لاغر بود وااااااااااااااااااااای زده بود تا چند ماه که انگار صورتش داغ کرده بودن بس ورم داشت و بادکنکی شده بود 

حالا نیم رخ که وایساده انگار نوار زیگ زاگ هست صورتش 

یک جا پره یک جا خالی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نگووووووومن میخام انجام بدم

ننننننننننننننن نکن 

من فکر کردم خودم چاق شدم ک لپ در اوردم وقتی رفتم اونجا دیدم وای چند نفر مثل من شدن 

نامتقارن انقدر بد میشه 

خود این مرکز تو پیجش خیلیا رو میزاره ک مثل من بودن

خود اندولیفت کارآیی های زیادی داره میگن برای خط خنده و چروک و همه چی خوبه ک برای من همراه با چربی سو ...

اسی اندولیفت هزینش چند ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ننننننننننننننن نکن من فکر کردم خودم چاق شدم ک لپ در اوردم وقتی رفتم اونجا دیدم وای چند نفر مثل من ش ...

خب دکترت لابد خوب نبوده

چون حتی اگه نزریق ژل هم پیش دکتر کاربلد انجام ندید همینطور میشه

وای نگووووومن برا ۲۷ ام این ماه وقت تزریق دارم بیعانه هم دادممگه چربی بعد یه مدت جذب نمیشه؟

بنظرم پولتو پس ندن هم انجام ندی باز بردی بخدا خیلی ب میشه 

چربی ها ب مرور نشست میکنه میاد پایین صورت

دکتری ک رفتم اندولیفت گفت من خودم هم تزریق چربی انجام میدم ولی اگر مشتری خیلی اصرار کنه

میگفت تو اگر20 سی سی فیلرم میزدی بهتر بود تا چربی

چربی منسوخ شده و کسایی انجام میدن ک خیلی لاغرن و از نظر  مالی براشون بصرفه هست

بنظرم پولتو پس ندن هم انجام ندی باز بردی بخدا خیلی ب میشه چربی ها ب مرور نشست میکنه میاد پایین صورتد ...

یا خدا 

من چندین سال بود روش فکر میکردم نمیتونستم تصمیم بگیرم به زور خودمو قانع کردم حالا چیکار کنم موندم