2777
2789

من نمیدونم ولی الکی فریز نکن 

پیش چن تا دکتر برو 

من دوستم رفته بود دکتر گفت باید فریز کنی 

پیش چن  تا دکتر دیگه رفت گفتن نه 

با دارو الان خوبِ خوب شده 

میخوام عاشق بشم اما.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم ولی الکی فریز نکن  پیش چن تا دکتر برو  من دوستم رفته بود دکتر گفت باید فریز ک ...

آخه من سه دوره دارو مصرف کردم خوب نشدم

دکتر خودم میگه من میخواستم با دارو خوب شی ولی نشدی باید فریز کنی

آخه من سه دوره دارو مصرف کردم خوب نشدم دکتر خودم میگه من میخواستم با دارو خوب شی ولی نشدی باید فریز ...

وقتی دارو نتیجه نداد باید فریز کنی... گفتم قبل دارو فریز نکنی شاید با دارو خوب بشی.... ان شاء الله که خوب میشی 

میخوام عاشق بشم اما.... 

من سه سال پیش یخ گذاشت واسم .اگه پاهاتو منقبض کنی اولش دردداره.ولی خیلی عالیه.من سه بارواسم دکتریخ گذاشت.من هم زخم رحم داشتم وهم عفونت قارچی شدید.ولی دیگه الهی شکر خوب خوب شدم

من زخم داشتم با کوتر برام سوزوند البته ی دکتر دیگه رفتم گفت اول با دارو شروع میکردی اگر خوب نمیشد می ...

آره منم دو دوره دارو مصرف کردم ولی خوب نشدم دیروز فریز کردم

مرسی عزیزم.منظورت از یخ گذاری همون فریزه؟بعد برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خواهش میکنم.دکتربه من گفت یخ .دیگه نمیدونم همون فریز هست یانه. اتفاقا همه عفونت هاازبین میره وواسه بارداری خوبه.