2777
2789

خوزستانی های عزیز

دکتر عالی اهواز یا آبادان بهم معرفی کنید 

تجربه دارید؟ 

پیش کی رفتید خیلی راضی بودید ؟؟؟ 

لطفا بیااااید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خوزستانیای عزیز لطفا برام ی دونه صلوات بفرستید🙏🏻❤️

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهواز قاسم زاده و شیخی تعریفشون خیلی شنیدم میگن خیلی خوبن

خیلی تعریف قاسم زاده شنیدم اره

واقعا شما کارشو دیدی؟

اشتباه گفتم ، جمال شهریاری 

پارسال رفته بودم یجایی یه دختریو دیدم فرم بینیش خوب بود گفتم پیش کی عمل کرد این دکتر رو گفت ، گفت که من ۴ سال پیش عمل کردم ۲۰ میلیون 

اشتباه گفتم ، جمال شهریاری پارسال رفته بودم یجایی یه دختریو دیدم فرم بینیش خوب بود گفتم پیش کی عمل ک ...

خیلی ممنونم 

من خودم فانتزی دوست ذارم