2777
2789
عنوان

سو تفاهم خواستگارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه شما اصلاً در حدی نبوده که اون آقا همچین انتظاری داشته باشه،شما هم خیلی اشتباه کردی که بهش توضیح دادی، دلیلی هم نداشته که زنگ بزنی یا پیام بدی،اول باید تکلیفتو با خودت روشن میکردی،از یه طرف جواب مثبت که ندادی،از طرف دیگه به طرف توضیح میدی،معلوم نیست فازت چیه

واقعا هم حق با پدرتونه لزومی نداره این آقا از ریزجزئیات زندگی یا تصمیمات شما باخبر باشه 

اگر قصد ازدواج با ایشون رو دارید بد نیست بیشتر روش فوکوس کنید که کنترل گر و سلطه جو تشریف نداشته باشه یک وقت! والله من از طرز برخورد ایشون حس خوبی نگرفتم چه قدر هم نازک نارنجی و قهرقهرو تشریف داره که فرموده نه میتونم اعتماد کنم نه زندگی!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

حرف پدرت درسته اون فقط یه خاستگار درسته که دوسال پیگیر اما با خاستگاری که همین الان بیاد هیچ فرقی نداره حتی نامزدش نیستی و فقط یه خاستگار به خاستگارم از شرایط کلی دختر میگن تا اگه خواست بیشتر آشنا بشن نه ریز جزئیات زندگی 

چه رفتار لوس و بچه گانه اي داره تازه رفته به خواهرشم گفته اگه مشکل داشت خودش مشکلشو حل ميکرد چرا خوا ...

اره

بقیه جاها هم اگه یه درصد بهش حق بدم اینجا رو نمیتونم هضم کنم

خیلی بدم میاد از این رفتار، انگار بچه اس

یکم پیچیده س خب 

خودش همه چی رو میگفت یعنی ؟

بعدشم یه چیزی بهت بگم مردی که تورو بخواد ول کن نیست میره دوباره بعد چند ماه میاد 

فقط به تو بهش حق نده لطفا

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight