2777
2789
عنوان

بهترین دکتر جراحی بینی کیه

31 بازدید | 3 پست

میشه بگین خیای دنبالشم

محبی خوبه؟ میخوام طبیعی عمل کنم

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

دکتر عطایی هم خوبه 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دنبال جراحی بینی طبیعی هستی، دکتر موسی علی‌احمدی یکی از گزینه‌های خیلی خوبه. کارش توی عمل‌های طبیعی و متناسب با صورت معروفه و معمولاً مریض‌هاش از نتیجه عمل راضی هستن. برای عمل‌های طبیعی و بدون تغییرات افراطی، تخصصش کاملاً مناسب به نظر می‌رسه. 🌟

دکتر ی که میگی هم ممکنه خوب باشه، اما برای انتخاب نهایی بهتره چند تا مشاوره حضوری بری، نمونه کارهاشون رو ببینی و با دقت تصمیم بگیری. مطمئن شو جراحی که انتخاب می‌کنی دقیقاً سبک کاریش با خواسته‌های تو هماهنگه. 😊