2777
2789
عنوان

فکر کنم باید طلاق بگیرم

3179 بازدید | 16 پست

من ۱۷ ساله ازدواج کردم الان حدود شیش ماهه با همسرم درحد دوماهی یکبار رابطه داریم قبلا هم رابطمون کم بود مثلا ده روز یکبار ولی الان تو این شیش ماه خیلی بدتر شده همش میگه من ازت راضی نیستم تو منو راضی نمیکنی تو هیجان نداری تو رابطه فقط دارم فکر میکنم بچه ها رو بندازم سرش طلاق بگیرم تا ببینم چجوری با سه تا بچه میخواد هیجان درست کنه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا ولی حس میکنم که همسرت داره بی صدا فریاد میزنه یه کاری بکن واس زندگیمون

از الان شروع کن، خونه ها رو مرتب کن، غذاتو حاضر کن، برو آرایشگاه به خودت برس

برو خرید لباس بخر

تو خونه لباس شیک و آرایش داشته باش

روتین زندگیتو تغیر بده

هر روز یه تیپ

موقع رابطه فانتزی هاتو بهش بگو

و.... 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

آخه هیجانی که میخواد عجیبه نه آرایشو قبول داره نه لباس خوب مثلا میگه بریم تو پارک تو ماشین رابطه داشته باشیم یا مثلا وسط مهمونی خونه مردم میگه یه بهونه جور کن بریم تو اتاق رابطه میخوام بقیه مواقع میگه حال ندارم 

میگه همه تو هال بخوابیم بعد رابطه داشته باشیم هیجان داره ...خب من پسرم ۱۴ سالشه نمیشه...

😐😐😐😐

مریضه کلا

به هیچ عنوان اینکارو نکنی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

آخه هیجانی که میخواد عجیبه نه آرایشو قبول داره نه لباس خوب مثلا میگه بریم تو پارک تو ماشین رابطه داش ...

😑😑😑😑

حتما ببرش دکتر 

اصلا عادی نیس اصلا