2777
2789

بچهامن باردارم خواب دیدم بچم دنیا اومده ولی من یجاییم ک لیزه یکم سنگاش ب مادرم میگم ک بچه روبده بهم وقتی میده بم نمیتونم نگه دارم دوبارلیزمیخورم میوفتم ولی بچه چیزیش نمیشه بعدمیدمش مامانم میگم بگیرش تابریم خونه بعدبده من من نمیتونم بگیرم بعداطرافمون شلوغه اینگاراونجایه جای تفریحیه همه درحال رفت وآمدن بعدمن ن سنم کمه نوزده سالمه همه هی با تعجب نیگامیکنن بهم ک من بچه دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب پریشان 

تعبیری نداره 

اما صدقه بده 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بعدمیرسیم خونه اینگارخونه رواجاره کردیم اومدیم مسافرت خانواده داییمم هستن بعدمن بچمومیگیرم وب دخترداییم میگم سمیه باورت میشه من اولین باره بغلش میکنم اینقداونوخ اینقدردوسش دارم اینقدیه حس عجیب دارم 

تعبیری نداره بخاطر آشفتگی ذهن هست.

برای آرامش اون صدقه بدید و قرآن بخونید

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بعداصن اون بزرگی سرش اصلاپیدانیست ولی میرسم خونه میبینم سرش خیلی بزرگه میخندم میگم سمیه سرش مث مهدی بزرگه بعدک دقت میکنم میبینم وای این سرش خیلی بزرگه خیلی بعدقیافشم تقریبا حالت این بچه هاییه ک مشکل دارن بعدرنگ چشاشم زرده میگم وای چشاش چقدخوشگله بعددخترداییم میگ بچس حالاشایدرنگ عوض کنه من میگم کاش رنگ عوض نکنه 

از خواب بیدار شدم اینقدرپریشونم اینقدرحالم بده 

چرا فکر میکنید رویای صادقه مییبینید

آخه اصلاتوفکرش نبودم و نیستم ودیشبم اصن آشفته نبودم وب هیچ چیزی فک نکردم خسته بودم تاچشاموبستم خوابم برد اولین باره همچین چیزی میبینم

آخه اصلاتوفکرش نبودم و نیستم ودیشبم اصن آشفته نبودم وب هیچ چیزی فک نکردم خسته بودم تاچشاموبستم خوابم ...

ربطی به فکر نداره اینم از اون حرفا بودا

بلاخره همه چیز درست میشه