2777
2789
عنوان

چرا مردم اینجوری شدن

205 بازدید | 21 پست

هروقت میرم داروخونه یه محصولی بخرم ،به زور میخوان یه مارک دیگه بجز اونیکه من میخوام رو بکنن تو پاچه ام 🫥،

من از محصولات سی گل و دیپ سنس و فیروز و اینجور مارک ها که امتحان خودشونو پس دادن خیلی راضیم بخصوص سی گل .

بعد مثلا میرم میگم تونر میخوام ،چندتا مارک متفرقه که دوسال هم نیست وارد بازار شدن  برام میاره بعد میگم مارک دیگه ای ندارید میگه نه ،میگم اون سیگله ها ،میگه اینم هست☹️☹️😐😐😐😐

بعدشم یجوری نگاه میکنن انگار من بخاطر پولش میگم اونو بده 😐

من ترجیحم اینه برندی که به پوستم ساخته رو بخرم نه هربار یه برند متفرقه .

واقعا هرسری میرم یه چیزی بخرم این مشکلات رو دارم 😕

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد آنچنان تفاوت قیمتی هم ندارن ولی اصرار دارن برنوهای ویتالیر و لافارر و اینجورچیزا رو بهم بدن .

از اینا هم دوسه باری خرید کردم ولی کیفیت نداشتن یا شایدم به پوست من نساختن

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
من سی گل پوستمو به شدت کدر و سیاه میکرد

اره بستگی به پوست داره ،من هربار چیزی بخر سی گل خریدم برام فایده نداشته ،مثلا یبار بجای کرم aha سیگل ،یه برند دیگع که خیلیم گرونتر بود بهم داد ولی خداشاهده هیچ تاثیری نداشت😐

انلاین خرید کن

اره بیشتروقت ها آنلاین میخرم ولی بعضی وقتا که فقط یه چیز میخوام میگم از داروخونه بخرم تو دردسر اداره پست و اینا نیوفتم

لافارر خیلی برند خوبیه .حالا شما که سیگل به پوستت ساخته قبل از اینکه برند دیگه ای معرفی کنن بگو فقط ...

دوست دارم برندهای دیگه رو ببینم شاید خوشم اومد گرفتم ،ولی این همه جبهه گرفتنشون در مقابل برندهای قدیمیتر رو نمیفهمم .

مثلا بین ایرانی ها برند وچه هم خیلی خوبه ،بعد میبینم وچه هم تو قفسه هاشون هست ولی معرفی نمیکنن ،انگار با دوسه تا برند قرار داد که فروششون رو ببرن بالا و پورسانت بگیرن

آره این داروخانه دارا اینجورین 😅

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚