2777
2789

چرتکه 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی بزار تا ۷ ۸ سالگی کلا بچگی کنه بعدش زبان بفرست از همچی بیشتر بدرد میخوره

تک فرزند بعد تایم صبح ک پیش دبستانی می‌ره ظهر عصرش یه ریز فضولی می‌کنه انرژیش تخلیه نمیشه 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
تک فرزند بعد تایم صبح ک پیش دبستانی می‌ره ظهر عصرش یه ریز فضولی می‌کنه انرژیش تخلیه نمیشه

دختر منم همسن پسر شماست و تک فرزنده

من تصمیم گرفتم تا کلاس اول هیچ کلاسی نفرستم پیش دبستانی ام نفرستادم

فقط اگه ورزش علاقه داشته باشه میفرستم اونم برای اینکه بره بازی کنه وگرنه ورزش کردنش برام مهم نیست

دختر منم همسن پسر شماست و تک فرزندهمن تصمیم گرفتم تا کلاس اول هیچ کلاسی نفرستم پیش دبستانی ام نفرستا ...

اره منم گفتم بفرستم ژیمناستیک چون علاقه ب درس نداره 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

کلاس پیش دبستانی اسم نوشتید ؟ و ثبت نام کردی ؟ خب یه کلاس زبان انگلیسی و قرآن و فوتبال و ژیمناستیک و والیبال و چرتکه و رباتیک و شطرنج و سفالگری و شنا و نقاشی و طراحی  و خوشنویسی و غیره بنویس ثبت نام کن حتی برا تابستون خوبه

کلاس پیش دبستانی اسم نوشتید ؟ و ثبت نام کردی ؟ خب یه کلاس زبان انگلیسی و قرآن و فوتبال و ژیمناستیک و ...

اره عزیزم داره می‌ره پیش 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی