2777
2789

مجردم

با خیلی از فامیلا قطع رابطه کردم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی نظرش خیلی واسم مهم بود،همش حواسم بود ناراحت نشه،اما الان اصلا واسم مهم نیست،یاد گرفتم اولویت خودم باشم،الان یه ساله نه خونش رفتم نه خونم راهش دادم،چند بار هم گلایه کرده سکوت کردم فقط

مهم که نیست ولی چون برای هم حواهرشوهر و زنداداش خوبی بودیم حتما پیگیر میشم بفهمم مشکل از کجاس

خواهرشوهرم بدون دلیل ما رو میبینه روشو اونور میکنه .ذهنم درگیر شده 

در حدی که اصلا نبینمش هم برام تفاوتی نداره هیچ وقت نبینمش هم مشکلی ندارم

نمیدونه پیامش رو شوهرم بهم نشون داده و خوندم که داشته زیرآب منو میزده خیلیییی مارموزه فقط منو شوهرم میشناسیمش

خواهرشوهرم بدون دلیل ما رو میبینه روشو اونور میکنه .ذهنم درگیر شده

اگه باهم تاحالا به مشکل برخورد نکردبد و اولین باره بپرس خب 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
یه زمانی نظرش خیلی واسم مهم بود،همش حواسم بود ناراحت نشه،اما الان اصلا واسم مهم نیست،یاد گرفتم اولوی ...

ما تو یه کوچه ایم خیلی میونمون خوب بود یک ساله که دنبال هر بهونه ای میگرده ک قطع ارتباط بشیم یه ماهی هست ک باهم حرف نمیزنیم 

ذهنم ی کم درگیره که چرا از این رو ب اون رو شد رفتاراش

خیلی کم رفت وامد داریم خیلی مادر شوهرم اونو کرده راس هرچی اون میگه درسته هرچی اون میپوشه درسته 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

نه والا ، از خوشی تشنج میکنم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش