2777
2789
عنوان

خونه ی شما چه بویی میده 😍🥰🌱✨💙

| مشاهده متن کامل بحث + 5919 بازدید | 93 پست

دوستان عکس های من و متن تاپیک برای شما هم بالا نمیاره؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجع نشدم یعنی چی؟ فقط نوشته خونه شما چ بویی میده، همین.

کلی عکس نوشتم و تایپ کردم 🥲 انگار اوضاع سایت خیلی داغونه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اره چرا هر خونه یه بوی خاصی داره🤣از بعضی خونه ها متنفرم بابت بوشون

خونه یکی از دوستام همییییییشششه بوی نخود ابگوشت میده حتی اگ آبگوشت نداشته باشن🐛🤕

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

زمان هایی که خونه نباشم بخاطر چوب بودن سقف و ستون های خونه..خونم بوی چوب میگیره یک بوی شیرین و جذاب

ولی وقتی باشم بوی اسفند و غذا و..میگیره

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

بوی عود!

شوهرم از بوی غذا توی خونه نفرت داره، منم مثل اون شدم.

سر تراس آشپزی میکنم، پیاز خورد میکنم، آشغالاش رو جداگانه تو صدتا پلاستیک مخفی میکنم که خونه بو نگیره.

بدم نیستا، ولی گاهی اذیت کننده میشه.

خونه همیشه درب و پنجره اش یه کوچولو بازه، حتی توی سرما و همیشه عطر عود میاد، حتی توالت هم میریم بعد … حتما تا دستامون رو بشوریم عود روشن میکنیم یا کبریت میزنیم یا شمع معطر روشن میکنیم، چون اینا بوی بد رو از بین میبره، مخصوصا کبریت و گوگرد.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

شاید باورتون نشه  ولی بوی عطر تن دخترامو میده از در میایی داخل میفهمی دوتا دخمل توی این خونه هستن 😇

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹