2777
2789
عنوان

بقایای بارداری

136 بازدید | 11 پست

سلام من ۱۴ هفته باردار بودم بدلیل مشکل ژنتیکی سقط کردم با قرص و بچه و جفت باهم افتاد الان ۱۸روز میگذره هنوز ۵ سانت بقایا دارم دکتر گفت فقط متیل بخور یعنی از دو روز بعد سقط دارم متیل میخورم الان دوروزه خونریزیم تقریبا قطع شده نباید قرص پروژسترون میداد که پریود بشم دفع بشه؟؟؟؟ اخه متیل هم میخورم خونریزی ندارم کسی اطلاعی داره؟ دکتر گغت کورتاژنکن تا ۳ هفته دیگه بهش فرصت میدیم خودش دفع بشه

کسی نیست واقعا که سقط کرده باشههههه؟؟؟

من سقط کردم به کورتاژ هم رسید.  ولی  به نظرم همون سه هفته که دکتر گفته فرصت بده.  چون بهتره که کرتاژ نشی. باعث چسبندگی رحم میشه. و مانع بارداری هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم بارداری اولم کورتلژ کردم بااینکه قلب تسکیل نشده بود و کوچک بود و بعدش راحت باردار شدم.الانم واسه بچع دوم اقدام کردم که متاسفانه بازم نشد و سقط کردم چندروز خونریزی و دارو گیاهی خوردم ولی دکار گفت فردا سونو بدم چیزی بمونه باید کورتاژ شه بااینکه فقط ساک حاملگی تشکیل شده

اگه بقایا مونده باشه خونریزیت کم ادامه داره و تموم نمیشه

من یبار بعد کورتاژ همینطور لک داشتم ولی شانس اوردم که تو مسافرت بودم و پیاده روی زیاد داشتم یروز دیدم حالم بده و درد دارم و یک تیکه دفع شد بعد از اون پریودم تموم شد