2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

149 بازدید | 26 پست

دخترم ۲سال و نیم هستش. همه حرف میزنه .دستشویی شو نمیگه. هرچی میگم بگو متوجه نمیشه اصلا. هیچ جوره نمیگه. امروز واسه امتحانی پوشکش نکردم گفتم جیش داشتی بگو بریم. میگفت باشه. اصلا نمیگه. بردمش خودم دستشویی یک ربع نشستم نکرد که نکرد. اومدیم ده دقیقه بعدش تو خونه جیش کرد بعد گفت مامان جیش کردم😩😩😩😩 دیوونه شدم.پوشکم انقد گرون شده مای بی بی سایز ۵ شده ۳۱۰ تومن. هر بسته پوشکش برای یه هفتش.یک میلیون و ۲۰۰ ماهی میریزیم اشغالی انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صبر ایوب طللب دارم فقط

من زورم ب مایبیبی نمیرسه از اردیبهشت مارکای دیگه میبندم ک همش نم میده کل خونم نجسه ولی دسشوییشو نمیگه ک نمیگه

موندم واقعا

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

قرار نیس همون روز اول بگه سعی کن تند تند ببریش و ی جایزه کوچولو حتی شکلات بدی بهش بعد جیشش و دست بزن ...

اصلا تو بگو یه قطره جیش. من هردفعه خاستم ازش نمونه ادرار بگیرم موهای سرم تک تک سفید شد. اصلا از این بچهایی نبود ک تا باز نگهش داری سریع جیش کنه 

من برای دخترم روی  پوشکش یه تیکه از این الیاف های تشک گذاشتم از اینا رنگ قهوه ای داره هی خودشو کج و راست هی به پوشکش دست زد هی نق زد گفتم بیا ببینیم چیه مامان چرا داری اذیت میشی دراوردم نشونش دادم گفتم آخ آخ دیگه نمیشه پوشک داشته باشی از اینا میره توی دلت و از این کلکا . یکی 2 بار جیش کرد توی شورت آموزشی ولی دیگه بهم گفت

قرار نیس همون روز اول بگه سعی کن تند تند ببریش و ی جایزه کوچولو حتی شکلات بدی بهش بعد جیشش و دست بزن ...

بهش میگم منو بابایی برات جایزه میخریم اگه بری دستشویی بازم متوجه نمیشه اصن.میشه باشه ولی نمیگه

من زورم ب مایبیبی نمیرسه از اردیبهشت مارکای دیگه میبندم ک همش نم میده کل خونم نجسه ولی دسشوییشو نمیگ ...

مای بی بی قبلا ۲۲۰ بود

شد ۲۴۰

خانومه گفت بار جدیدم اومده ۲۹۰.فروشم ۳۱۰.

مغزم پوکید اصن .گفتم برم هرجی ۲۴۰ داره بگیرم

اصلا تو بگو یه قطره جیش. من هردفعه خاستم ازش نمونه ادرار بگیرم موهای سرم تک تک سفید شد. اصلا از این ...

دیگه ی مدت نبند براش خب فوقش اخرسر از مای بی بی گرفتی فرشاتو میدی بیرون خونتم تمیز میکنی یکی دوهفته نرو جایی ک همش خونه باشی تمرکزت رو بچه باشه و هر ی ربع ببرش دستشویی سختی داره ولی وقتی میگیری همینکه میره دستشویی پی پی میکنه راحت میشوریش انقد بهت میچسبه

من برای دخترم روی پوشکش یه تیکه از این الیاف های تشک گذاشتم از اینا رنگ قهوه ای داره هی خودشو کج و ...

شرت اموزشی چنبار حیشو نگه میداره و نم نمیده؟

اگه اون تو پیپی کنه رو فرش میریزه؟ میشه بگید چجوریه

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

دیگه ی مدت نبند براش خب فوقش اخرسر از مای بی بی گرفتی فرشاتو میدی بیرون خونتم تمیز میکنی یکی دوهفته ...

به همسرم میگفتم ماهی یبار فرش رو بدیم بیرون از پول پوشکا کمتر میشه😂