2777
2789
عنوان

بدهی واجب تره بنظرتون یا باشگاه

262 بازدید | 23 پست

خرجی ماهانم اینجوریه که نصفشومیدم به چندجا که بدهی ماهانه دارم یعنی هرماه قسط میدم چندجا..و بقیش شهریه ی باشگاهمه..هیچچچچچ پس اندازی حتی هزارتومان هم ندارم متاسفانه..چون وصع اقتصادیمون ضعیفه..حالا این ماه دودلم ومیخوام دیگه نرم باشگاه و پول شهریه رو یا پس انداز کنم که بعدنا چیزی احتیاج داشتم بخرم..یا بدم برابدهیم و زودتر تموم شن..بنظرتون درسته که دیگه باشگاه نرم آخه از طرفی هم تنهااااا تفریحمه توزندگی🥺💔

تابع قلبمم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا بدهی مردم مهمتره.بدهی مردمو بدی تموم شه هم خودت ب ارامش میرسی  هم میتونی بعدا با آرامش واسه باشگاه اقدام کنی

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

با پول باشگاه که پس اندازی نمیشه کرد حالا نهایتش برو باشگاهی که شهریه اش کمتر باشه نصف دیگه اشو بدهی ...

متاسفانه محلمون فقط همین دونه باشگاهوداره که ارزونتر ازهمه جاست

تابع قلبمم...

بستگی داره

یکی مثل من که دیسک کمر داره و عضلات کمرش به شدت ضعیفه باید همیشه بره باشگاه وگرنه میفته تو خونه نمیتونه حرکت کنه(یبار برام پیش اومد متاسفانه)

ولی اگه سالمی بد نیست یکی دوماه باشگاه نری تمرکز کنی رو بدهیت ولی بعدش بازم برو

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بستگی دارهیکی مثل من که دیسک کمر داره و عضلات کمرش به شدت ضعیفه باید همیشه بره باشگاه وگرنه میفته تو ...

اخه مسئلم اینه که بدهی همیشه هست توزندگیم چون همه چیم از خوراکم تالباسام رو قسطی میخرم بابدهی..چندجامنومیشناسن میخرم ازشون نسیه..این بدهی ها صاف شه بدهی جدیدمیاد..بخداموندیم تواین وضع اقتصادی چیکارکنیم..جوری شده مجبورم حتی ازتنهاتفریحم بگذرم

تابع قلبمم...

با پول باشگاه که پس اندازی نمیشه کرد حالا نهایتش برو باشگاهی که شهریه اش کمتر باشه نصف دیگه اشو بدهی ...

چرا میشه کرد البته سمت ما شهریه خیلی بالاست

۸۰۰ تومن هست 

اینم بگم واقعن باشگاهی خوبیه با بهترین مربی

فک کن ماهی ۸۰۰ بزاری کنار یهو بخودت میای میبینی چند ملیون پول جمع شده 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

چرا میشه کرد البته سمت ما شهریه خیلی بالاست۸۰۰ تومن هست اینم بگم واقعن باشگاهی خوبیه با بهترین مربیف ...

من بودم باشگاه رو میرفتم الان مثلا ۸۰۰ تومن تازه ممکنه شهریه طرف کمتر هم باشه 

در سال میشه کمتر از  ۱۰ میلیون خوب با این ۱۰ میلیون چیکار میتونه بکنه فرض بر این بگیریم که تورم هم ثابت بمونه...

پس تفریح رو انجام بده و دلخوشیشو نگیره