2777
2789
عنوان

❌❌زخم دهانه رحم لطفا بیان

1043 بازدید | 4 پست

من کلا همیشه درگیر ترشحاتم همشم زیر شکم و کمرم درد دارم حتی موقع بارداریمم از اول تا آخرش همش درگیر ترشح عفونت درد دکترم میرفتم فقط برای عفونت دارو میدادن. تا اینکه دوهفته پیش خیلی درد داشتم و ترشح رفتم دکتر گفت عفونت داری و دهانه رحمت زخمه یکم و دارو داد مترونیدازول و سفکسیم بهتر نشدم دوباره رفتم چرک خشک کن قوی تر داد لوفلوکساسین بهتر نشدم سونو دادم همش خوب بود فقط مثانم التهاب داشت و آمپول جنتامایسین ۶تا داد دکتر زدم کمی بهتر شدم ولی بازم کمرم زیرش درد زیاد میزنه به پاهام درد شکم و پهلو هام خوب شده فعلا ، دوباره رفتم متخصص زنان گفت هنوزم عفونت داری و زخم بهم پماد داخلی داده با قرص تینیدازول و قرص لاکتوفم  پاپ اسمیرم گرفت ازم . خاستم بینم کسی تجربه ای داره از فریز کردن رحم ؟؟ خستم بخدا 

من برات یه تجویز دارم... طبق تجربه ی خودم.

شما عفونت راجعه و مقاوم به درمان داری....

یک بسته شیاف واژینال نیستاتین و دو‌ ورق قرص مترونیدازول بخر... شیاف رو شبی یک عدد و حتی زمان پریود استفاده کن.

قرص رو هر ۸ ساعت یک عدد بخور.

بعد از اتمام دوره قرص فلوکونازول ۱۵۰ رو شروع کن. هر ورق ۴ عدد قرص داره... ورق اول هر ۷۲ ساعت یک عدد.... ورق دوم تا هفتم هفته ای یک عدد.... یعنی به مدت ۶ ماه هفته ای یک عدد...

همراه با شروع قرص فلوکونازول؛ یک بسته شیاف واژینال لاکتوواژ هم استفاده کن. این لاکتوواز پروبیوتیک هست و خیلی برای واژن مفیده چون حاوی باکتریهای مفید هست.

همسر شما هم باید درمان بشه و قرص مترونیدازول رو همزمان مصرف کنه... دو هفته ی اول تا زمانی که قرص مترونیدازول و شیاف نیستاتین تمام بشه حتما از کاندوم استفاده کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.